4madlen
Mateczka Anteczka :)
4 madlen, kiedy ty mialas @ ostatni raz, bo wg twojego kalkulatora jestes 6 dni dluzej w ciazy, ja mialam 24 lutego 1 dzien cyklu, termin pojawienia sie kruszynki pokazuje na 1 grudnia.
Ja miałam 18 lutego tylko że u mnie cykle ostatnio byly bardzo nieregularne od od 32 do nawet 54 dni :/ do kalkulatora wpisałam długosc cyklu 34 dni
ojj ja bym juz chciała test zrobicale ostatni okres miałam 6 marca wiec to jeszcze troche...
a jakiego uzywałyście testu ze wam przed spodziewaną miesiączką wyszedł pozytywny?)
mam nadzieje ze bedzie grudzien, chociaż to 1 cykl kiedy sie nie zabezpieczam![]()
Pierwszy test ktory zrobiłam był taki paskowy z allegro a drugi quixx test czy jakoś tak
Ostatnio edytowane przez moderatora:

Pamiętam,ile wtedy ciężarówek i rodzących było,to szok.
No a dni płodne właśnie z kalkulatorka obliczałam i dziś mam niby ostatni,ale też w tym okresie się starałam.Tabletek nie brałam od czasu przed pierwszą ciążą,więc może od razu zaskoczy,byłoby super.:-) Ja mam cykle co 28 dni i raczej regularne, spóźnił mi się tylko w styczniu ok 7-9 dni,ale miałam wtedy dużo stresu,wizytę w Polsce u rodziny itp,także raczej ok.I co najśmieszniejsze,byłam ostatnio u gina i poprosiłam o tabletki,ale jeszcze ich nie wykupiłam,bo skoro tak wyszło,to mam nadzieję,że nie będą na razie potrzebne.
Ja w 1 ciąży nie miałam żadnych mdłości,żadnych smaków czy zachcianek...no po prostu...gdyby nie test,to bym nawet nie wiedziała,że w ciąży jestem.:-) Ale ja sobie tu tak lekko o tym piszę,a wy ,dziewczyny,miałyście swoje przejścia. Mam nadzieję,że was już takowe nie spotkają i razem będziemy się cieszyć z każdego nowego tygodnia.O ile oczywiście zaskoczyło.