Hej.Wpadam i co widzę..tyle wpisów, fajnie.
My cała rodzinką bylismy u znajomych dzieci przejechały się saneczkami fajnie było,
U nas tez panuje głupi pogląd że trójka to patologia ale mam duzo znajomych z trójką dzieci i nieczuję sie w tym osamotniona he he ale powiem szczerze ze trójki nieplanowalam starsze były juz odchowane ja poszłam do pracy nawet na rozmowie z szefem powiedziałam że dzieci mam odchowane teraz moge pracowac i pracowac a tu taka niespodzianka szef był w szoku ale spoko to przyjął ale miał nadzieję że po maciezyńskim wrócę do pracy ale niestety musiałam iśc na wychowawczy bo synek musiał byc rehabilitowany,ale teraz coraz więcej myśle o powrocie bo jak to mówia bije mi juz na głowę to siedzenie w domu.
My cała rodzinką bylismy u znajomych dzieci przejechały się saneczkami fajnie było,
U nas tez panuje głupi pogląd że trójka to patologia ale mam duzo znajomych z trójką dzieci i nieczuję sie w tym osamotniona he he ale powiem szczerze ze trójki nieplanowalam starsze były juz odchowane ja poszłam do pracy nawet na rozmowie z szefem powiedziałam że dzieci mam odchowane teraz moge pracowac i pracowac a tu taka niespodzianka szef był w szoku ale spoko to przyjął ale miał nadzieję że po maciezyńskim wrócę do pracy ale niestety musiałam iśc na wychowawczy bo synek musiał byc rehabilitowany,ale teraz coraz więcej myśle o powrocie bo jak to mówia bije mi juz na głowę to siedzenie w domu.
Wejdź na ustawienia edytuj sygnature zrób sobie suwaczeki i wklej ten kod z BBCODE zatwierdź i już.Aha! Jeszcze jedno-czy wiecie co zrobić,by suwaczki wyświetlały się automatycznie tzn.żebym nie musiała ich wklejać za każdy razem?

i chociaż teraz widzę wszystko w czarnych barwach to chyba zawsze tak nie będzie, nabiram tej pewności patrząc na mamy z forum, które mając jedno,dwoje,a czasami czworo dzieci spełniają się i są może zmęczone, ale szczęśliwe. Tego i nam wszystkim życzę dziewczyny.:-)
Fajne suwaczki...
i to w dodatku chłopca,bo tak mu się śniło i chce ten sen urealnić.Ja na to,że chyba z choinki spadł i ma to sobie wybić z głowy,bo ja nie lubię być w ciąży i trzeci raz nie piszę się na to.chociaż jak teraz tak o tym myślę...może by było fajnie mieć troje dzieci tylko zaplecze finansowe musielibyśmy mieć lepsze,bo w tej sytuacji raczej byłoby kiepsko...ehhh zobaczymy:-)
Trochę to chyba wynik luzu, jaki im dał tata (małż typu "pracuję ciężko i w domu odpoczywam, czyli laptop, TV i wiszę na telefonie"), który dużo krzyczy ale mało egzekwuje wykonywanie poleceń. No ale "herr mama" wróciła i dryll z powrotem musi być
Powoli się dzieciaki resocjalizują
to nasza rodzinka od jakiegoś czasu ma to szczęście (tak to chyba trzeba nazwać), że obraca się wśród rodzin, gdzie normą jest troje-czworo dzieci i nikt tego nie uważa za nic dziwnego. Co więcej, mamy są często pracujące, a dzieci chodzą do przedszkola. Pozytywy są na przykład takie, że zawsze jest ktoś, kto odbierze nam dzieci, jeśli coś nam wypadnie, i my też często gościmy gromadkę dzieci znajomych, gdy im coś wypada lub chcą pobyć ze sobą :-) Co prawda pierwszy taki raz - rok temu - był dla mnie szokiem,