reklama

Mamuśki z kaffe marzec 2010

reklama
Nikamo bardzo bradzo bardzo Wam zycze drugiego zdrowiutkiego malenstwa :)
no i 3mam za Ciebie kciuki bo ja w A6W nie wytrwałam za dlugo bo AZ 3 dni :D ehh kurde ciagle mowie ze trzeba zaczac cwiczyc ale taki len mnie zlapal ze szok :/

Ha ha Olena ja juz trochę w to gram:)
Savanna dziękuje :) Jeszcze nie tak szybko:)
A co do weidera to kiedyś zrobiłam całą serię 42 dni ale miałam brzusio śliczny .....

Goyek niestety drożej o 40 zl :szok: Ale przynajmniej sobie obejrzałam i wiem co kupiłam. I dodatkowo z innej firmy kupiłam wkład do gotowania na parze pasujący do nich. Tak przez net to chyba by nie dało rady. Może z polecenia.
Lawina a jak Twoje sie sprawdzają? Bo mam z tej firmy sztućce i jestem niestety niezadowolona :confused2:
Savanna ja sie do wiedera zabieram i się zabrać nie mogę. Tylko brzuchy i hula hop i to też nie codziennie mam czas.

Ostatnia edycja:
Mi też się trochę przykimało :rofl2: wkulłam się do wyrka obok Samusia :-)

Carolaine a ty jakiej masz firmy? Zadowolona jesteś z nich?

A my zjedliśmy puree jarzynowe z indykiem :-) to znacz Samuś zjadł 3 łyżeczki a mama, to co pozostało na buźce i śliniaku :-), spróbowałam go dziś przekonać do łyżeczki, tak na nowo. Chyba nieźle nam poszło ;-). To Samusia pierwszy indyk :tak:

0314669a0.png

nikamo.ale twoj em super zareagowal:):)

a co do weidera-to moze zaczniemy robic wszystkie?i bedziemy sie wirtualnie wspierac.
wybierzemy sobie dzien i czadu.
w grupie zawsze razniej,nawet w wirtualnej grupie:)

goyek-ta dynia to nie dynia to DYNIA!!!
ja nie moge!i ja sama przytargalas do domu?respekt!:)

lawina-kubus rzadzi!!!:):)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Goyek jeszcze nie gotowałam bo dzisiaj kupiłam. Po jakimś czasie mogę coś o nich powiedzieć. Firma frico :) a wkład do gotowania na parze king hoff pasujący idealnie do nich.
Saskiana to ja bardzo chętnie się dołącze do grupy ćwiczącej :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry