reklama

Mamuśki z kaffe marzec 2010

Ważka u ciebie to prawie jak misiu, taki dywan :-) ładny, szkoda ze ci się posklejał:no:.

Ciesze się ze szafeczka ci się podoba :-) ja to często poluję na okazje w jusk :rofl2: a teraz akurat była :-) to sobie sprawiliśmy. Będę miała teraz taką ciągłość tematu :-) zaczynać się będzie zaraz przy drzwiach a kończyć w kuchni :-).

Tak mnie naszło na muzyczkę z wodą w tle, Ważka czy twój synek oglądał jakieś bajki o rybkach czy co tam innego, gdzie byłaby wesoła muzyczka do tańczenia z motywem wodnym? Tak mnie naszło, już fiksuję przed powrotem do pracy, już planuję, już czuję jak wymyślam choreografię do przedstawień z dzieciaczkami :-) uwielbiam moją pracę:-), oczywiście poza małymi wyjątkami, kiedy dyrka się wścieka:wściekła/y:, kiedy koleżankom odbija:rofl2:, kiedy rodzice nie współpracują:baffled:, hmmm ale ogólnie jest git :-):-):-):-) najważniejsze są dzieciaki!!!! ich uśmiech i zadowolenie wynagradza wszystko:-)

Oczywiście jakbyście miały pomysły na wodne podkłady muzyczne dajcie znać :-) Coś było o Nemo, ale ja nie mam tej bajki i nie kojarzę muzyczki:rofl2:.

Savanna ja to mam hopla na punkcie jaszczurek, mam ich sporo. A wogóle to kiedyś zrobie sobie tatuaż z jaszczurką :-). A co do twojego M, może to genetyczne?

0314669a0.png

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka!
Goyek- ja mam podobna dlugosc wlosa,jak Izabell. i ten dywan caly jest w takim "wzorze".Izabell mniechyba zle zrozumiala, bo mi chodzilo o to, ze strasznie plamil mi sie normalny, bezowy dywan, a nie ten kudlaty.co do "kudlow":-) to faktycznie ani jeden nie wyszedl, a Xenia zawziecie probuje je wyciagnac:-)z wlasnego doswiadczenia (bez przyjemnosci prania go- jak juz wczesniej wspomnialam) moge go tylko polecic. a i jesli masz dobry odkurzacz, to odkurzanie tez nie bedzie straszne. i jeszcze jeden plus- moje dzieciaki uwielbiaja na nim siedziec, wiec Samusiowi pewnie tez przypadnie do gustu:-) jeszcze mam pytanie do qassandry, bo to chyba twoja mama jest rehabilitantka? ostatnio byla u mnie kolezanka z polroczna coreczka. malutka jest swietna,sliczniutka,itd, tylko... zdziwilo mnie to, ze prawie caly czas trzyma obydwie raczki-jakby to powiedziec...- jak lala. gdy postawi ja sie na nozkach,to od razu kieruje raczki wzdloz ciala, tak sztywno. no kurcze,glupio tak pisac,ale to wyglada jak u porcelanowych laleczek. nie wiem, czy to normalne, ale ja pierwszy raz spotkalam sie z czyms takim... no i mala prawie caly czas uklada tak sztywno te raczki. nie chce zwracac kolezance uwagi, bo to moze calkiem normalne jest i nie chcialabym jej niepotrzebnie zmartwic.w kazdym razie moje dzieciaki jakos tak o wiele "luzniej" poruszaja lapkami.no i teraz mi sie przypomnialo, ze mama malutkiej dziwila sie,ze Xenia tak ladnie bawi sie zabawkami,tzn.ze tak obraca nimi w raczkach. oj, sama juz nie wiem... nie chcialabym, zeby cos przeoczyli, bo malutka jest naprawde slodziutka i szkoda by bylo, gdyby zbyt pozno okazalo sie,ze cos nie gra. z gory dziekuje za odpowiedz!
kolorowych snow dziewczyny!
a i jeszcze jedno- jak wy dodajecie zdjecia do postow?:-)

Ostatnia edycja:
no widzisz kamelle chyba nie zrozumialam z tym dywanem;-)
hm to ciekawe ze ta dziewczynka tak dziwnie rączki układa. mam nadzieje ze qassandra szybko odpowie

wazka moja Lusia ma identyczne kółko na głowce:) chociaz wloskow duzo mniej, ale i tak widac
no a Amela to juz naprawde pieknie siedzi:tak:

savanna usmialam sie z tych zakoli twojego M, no ale chyba jeszcze tak staro nie wygląda ;-)

a ja wlasnie wyciagnelam z pieca murzynka, upieczonego z internetowego przepisu.. ciekawe jak mi wyszedł

Ostatnia edycja:
100_6443.jpgDzień dobry! Czyżby ja pierwsza? ;-)Hm nawiąże do tematu dywanu...my kupiliśmy z 1,5 roku temu taki własnie ze skręconym włosiem. Jest prawie jednokolorowy ale dzięki temu splotwi nie widać na nim zbytnio okruchów czy zabrudzeń. No i widzę z doświadczenia że im dłuższy włos tym trudniej się odkurza, tzn. ten się odkurza ale jednak ciut trudniej niż taki cieńkie dywany z krótkim włosiem. Odkurzam co 2 dni ale raz w tygodniu dywan wymaga "dopieszczenia", długiego odkurzania z porządną szczotką. (na co dzień używam taką do parkietów)
Mogę więc go polecić, chyba taki rodzaj własnie Goyek interesował.;-)
100_6444.jpg

hej hej

a my sie wczoraj wybawilismy na calego.bylismy na koncercie,a wczesniej w zoo.mam zakwasy:)

dziewczyny malutka siostrzenica jest przeeeeslicznaaa.a za kilka latek bedzie wygladac jak te dwie o to pannice,jej starsze siostry:)sciemnieje jej karnacja.

Załączniki

• Orianka.jpg
    Orianka.jpg
    11,7 KB · Wyświetleń: 54
  • 815b52e4dc.jpg
    815b52e4dc.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 55
Goyek ja mam taki dywanik. Ma 2 lata i nic się nie zmienił. A jak go kupowałam to bałam się że ta biel zszarzeje ;-) Jest miękki i wbrew pozorom dobrze się go odkurza.

Saskiana śliczne dziewczynki :) Gratuluję.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry