Ważka u ciebie to prawie jak misiu, taki dywan :-) ładny, szkoda ze ci się posklejał
.
Ciesze się ze szafeczka ci się podoba :-) ja to często poluję na okazje w jusk
a teraz akurat była :-) to sobie sprawiliśmy. Będę miała teraz taką ciągłość tematu :-) zaczynać się będzie zaraz przy drzwiach a kończyć w kuchni :-).
Tak mnie naszło na muzyczkę z wodą w tle, Ważka czy twój synek oglądał jakieś bajki o rybkach czy co tam innego, gdzie byłaby wesoła muzyczka do tańczenia z motywem wodnym? Tak mnie naszło, już fiksuję przed powrotem do pracy, już planuję, już czuję jak wymyślam choreografię do przedstawień z dzieciaczkami :-) uwielbiam moją pracę:-), oczywiście poza małymi wyjątkami, kiedy dyrka się wścieka
, kiedy koleżankom odbija
, kiedy rodzice nie współpracują
, hmmm ale ogólnie jest git :-):-):-):-) najważniejsze są dzieciaki!!!! ich uśmiech i zadowolenie wynagradza wszystko:-)
Oczywiście jakbyście miały pomysły na wodne podkłady muzyczne dajcie znać :-) Coś było o Nemo, ale ja nie mam tej bajki i nie kojarzę muzyczki
.
Savanna ja to mam hopla na punkcie jaszczurek, mam ich sporo. A wogóle to kiedyś zrobie sobie tatuaż z jaszczurką :-). A co do twojego M, może to genetyczne?

.Ciesze się ze szafeczka ci się podoba :-) ja to często poluję na okazje w jusk
a teraz akurat była :-) to sobie sprawiliśmy. Będę miała teraz taką ciągłość tematu :-) zaczynać się będzie zaraz przy drzwiach a kończyć w kuchni :-).Tak mnie naszło na muzyczkę z wodą w tle, Ważka czy twój synek oglądał jakieś bajki o rybkach czy co tam innego, gdzie byłaby wesoła muzyczka do tańczenia z motywem wodnym? Tak mnie naszło, już fiksuję przed powrotem do pracy, już planuję, już czuję jak wymyślam choreografię do przedstawień z dzieciaczkami :-) uwielbiam moją pracę:-), oczywiście poza małymi wyjątkami, kiedy dyrka się wścieka
, kiedy koleżankom odbija
, kiedy rodzice nie współpracują
, hmmm ale ogólnie jest git :-):-):-):-) najważniejsze są dzieciaki!!!! ich uśmiech i zadowolenie wynagradza wszystko:-)Oczywiście jakbyście miały pomysły na wodne podkłady muzyczne dajcie znać :-) Coś było o Nemo, ale ja nie mam tej bajki i nie kojarzę muzyczki
.Savanna ja to mam hopla na punkcie jaszczurek, mam ich sporo. A wogóle to kiedyś zrobie sobie tatuaż z jaszczurką :-). A co do twojego M, może to genetyczne?

Ostatnia edycja: