Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i bądź tu mądrym, na jednym paprochy, na drugim plamy :-). Widzisz ja to chce kupić duży dywan tak 250 na 350-400, bo pokój mam duży i strasznie zimny zimą, a mówili ostatnio że ta zima ma być jeszcze chłodniejsza. A taki duży to sporo roboty z odkurzaniem , szczególnie jakby odkurzacz miał walczyć z długim włosiem i pochowanymi w nim paprochami:-), a o praniu nie wspomnę :-). Chociaż podobają mi się te z długim włosiem :-)

ale nie pomyślałam o tym co by ja przykryć dywanem
a ze było to na chwilę wynajmowanie, to nie myśleliśmy też o jej zmienianiu. A wy świetny pomysł mieliście :-) Podsumowując jesteś zadowolona z takiego dywanu, mogę się na niego decydować przy Samusiu? Dam radę z paprochami i włochami :-), a no właśnie te włochy nie wyłażą co??Bo samus pewnie będzie sprawdzał :-):-):-)

tylko tyle, ze wlasnie jak sie chodzi albo turla po nim to wlosy ukladaja sie w rozne strony a ze sa bardzo dlugie to daja rozne odcienie przy tym. Ani jeden włoch jak dotąd nie wyszedł, naprawde zadne nitki nie wychodzą. a dodam, ze dywan ten jest naprawde na maxa uzywany bo lezy na srodku pokoju w duzym pokoju (a sypialnie mamy maleńka tylko do spania) wiec w dzien jest to jedyny uzywany pokoj: do maty gimnastycznej, do chodzenia, a ja nawet na nim cwicze wieczorami, a przy tym stól niedaleko, ten dywan wszytko juz przezyl, nawet przeprowadzke

a Samuś na pewno by chciał tego spróbować 
. Mi też włosy wypadają na potęgę
, do tego świnka, czasem też pewnie chętnie by po przez dywan przeleciała :-). Wiec kocyk dobry patent :-). Twój dywan w sumie długie ma włosy, ja widziałam takie i ciut krótsze, jedne i drugie mi się podobają.
lecę na kolację. Wpadnę po :-)

a ma dopiero 28lat... masakra... na srodku glowy widac ze wlosy sa sporo rzadsze... zakola to juz od dwoch lat mu sie robia takze kurde niedlugo to beda mnie brali za jego corke