Tym bobem to mnie nęcicie, ja kidyś też miałam, na samym początku mojej znajomości z M :-) ale mu się zawsze długie włosy podobało u kobiet ( tak w ogóle to nie wiem czy pamiętacie ale on też ma długie do pasa
) wiec zapuściłam i tak je mam. Choć często myśle o tym ze w krótszych może wyglądałabym lepiej, bo te długie włosy to raczej jeszcze mnie wyszczuplają
a i grzywka by mi się przydała, bo mam czoło tak poorane zmarszczkami
, hmm ale grzywkę to miałam tylko jak byłam mała,trochę kiepsko wyglądałam ;-) a i mojemu M nie podobają się za bardzo grzywki wiec za wiele szans na zmianę nie widzę
Almeria mój synuś też nie przepadał za jedzeniem, ale muszę go pochwalić od 2 dni pięknie je, okazało się ze jest mięsożerny, a do tego lubi cieplejsze jedzonko niż mu przygotowywałam :-), tak jak ledwo zjadał łyżeczkę, góra 3, dziś zjadł cały słoiczek potrawki warzywnej z królikiem :-)
, jadł aż było miło patrzeć!!!
a i Lawina miałam pokazać tobie i innym dziewczynom mojego szkraba w kombinezonie, więc oto on :-)

) wiec zapuściłam i tak je mam. Choć często myśle o tym ze w krótszych może wyglądałabym lepiej, bo te długie włosy to raczej jeszcze mnie wyszczuplają
a i grzywka by mi się przydała, bo mam czoło tak poorane zmarszczkami
, hmm ale grzywkę to miałam tylko jak byłam mała,trochę kiepsko wyglądałam ;-) a i mojemu M nie podobają się za bardzo grzywki wiec za wiele szans na zmianę nie widzę
Almeria mój synuś też nie przepadał za jedzeniem, ale muszę go pochwalić od 2 dni pięknie je, okazało się ze jest mięsożerny, a do tego lubi cieplejsze jedzonko niż mu przygotowywałam :-), tak jak ledwo zjadał łyżeczkę, góra 3, dziś zjadł cały słoiczek potrawki warzywnej z królikiem :-)

, jadł aż było miło patrzeć!!!a i Lawina miałam pokazać tobie i innym dziewczynom mojego szkraba w kombinezonie, więc oto on :-)

Załączniki
Ostatnia edycja:
!!! ( jeśli to on oczywiście, ale wszystko na to wskazuje). Boże nawet nie chcę myśleć co by był gdyby twój M tego nie wychwycił przed wyjazdem w trasę. O czym myślą tacy ludzie??? Fakt mógł mieć na was nerwy za tą straż, ale to co zrobił to przecież czyhanie na kogoś zdrowie i życie!!!
bo nigdy nei farbowalam... no i scielam wlosy i powiem Wam ze w takiej dlugosci czuej sie super :-) niestety kolor mi nie pasuje.. chyba troche za chlodny i duze kontrasty mam miedzy moim ciemnym brazem a tymi pasemkami blond. CO prawda jest ich bardzo duzo ale jednak.. nie wiem moze po prostu musze sie przyzwyczaic. Wazne ze eMowi sie podoba :-) moze niedlugo zamieszcze zdjecie
W związku z tym mam do Ciebie pytania :-)