reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki z West Yorkshire

Kurna, rozpisałyście się od wczorajszego wieczora... rano nawet nie zdążyłam 2 stron przeczytać, bo znowu jechałam oglądać kolejną ruinę jak się okazało.
Kasia 83 ja szukam raczej domu, bo obecnie mieszkamy we flacie. Mamy ładne duże lokum, ale niestety na 2 piętrze i nie chce mi się tak chodzić z małym dzieckiem, poza tym żadnego nawet balkonu, nie wspominając o ogródku nie mamy, a najgorsze, że mamy elektryczne, nowoczesne grzejniki na ścianach, które żrą prądu w cholerę. Zakłądam sobie budżet tak do 450Ł na nowe mieszkanko, wydaje mi się że to nie mało, ale i tak jak na moje wszystkie wymagania nie mogę znaleźć nic fajnego (wiadomo, żeby czyste było, ładna okolica i ogródek, no i dojazd do centrum dobry, a nie godzinę samochodem w korkach).
Niuńka raczej z hausingu to nie chcielibyśmy domu, bo to wiadomo trzeba kasy sporo władowac i bawic się w remonty, a my i tak niedługo wracamy do kraju...Myśleliśmy kiedyś o kupnie domu jak tu przyjechaliśmy, ale i tak już jeden kredyt hipoteczny w Polsce mamy, tak więc sobie darowaliśmy.
No to teraz ja sie rozpisałam :-D:-D. Starczy jak na raz.
Do wieczora.....;-)

reklama
matko i córko, aleście się rozpisały laski :-D
Kasiek i Niuńka, Ja jadę z wami z inter w czwartek, więc mnie dopiszcie plis :-D
Dziewczyny pojechały, Marzenka równa babka, wypisały aplikacje, pogadałyśmy i dzieciaki jak zawsze się wyszalały, a Marysia nawet buziaka dostała od zakochanego Olka :-D ide poczytać, coście nawypisywały;-)

Sylwia, Kamil mówi, że teraz dobry okres kredytowy, dają, więc korzystaj, wy tu chcecie zostać, więc wiesz, Ja bym się starała.
Kasiek, wiesz mnie się trafiło, więc nie narzekam, a tramwajem, 20 min i jestem w mieście, więc jest okej, ale tam mało się pojawiam ( jutro dzień i noc z moją Katie, więc się cieszę ), ale na bolkowiska uważaj.
Noemi
, jak chcecie wracać to jasne, że nie, ale jak zostać, to można myśleć, a z cuncilu naprawdę się perełki trafiają.
Nińka, nie przypalaj jedzenia, bo coraz więcej tych co piszą i palą coś na garku :-D
Maleńka, visty się sama nie pozbędziesz, ja coś o tym wiem :eek:
Zagłosowałam na bloga, znaczy weszłam ;-)
Dziewczyny pojechały i Olek mi pada:rofl2:

Brydka , Monika ,Marzenka -dzięki za pogaduchy :)
Moja koleżanka chce hodować takie oto zwierzątka;-)
fretkijp5.jpg
tchrzan0.jpg

jakby ktoś nie wiedział to to jest TCHÓRZ.Ble , ja się brzydzę...szczury i tego typu zwierzątka-nie nie nie

reklama
Do góry