reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
dzień doberek!

To ja melduje sie druga! ;D

Pogoda zapowiada sie ładna, więc spacerek murowany :laugh:
Noc minęła bez zastrzeżeń, jak Kubuś usnął o 20:15 tak karmienie było 1:15 i potem 4:40 i pobudka o 6:30 i koniec spania, teraz bryka na podłodze.
Dzisiaj sobie skojarzyłam że to juz 13.09 a my mamy wizyte kontrolna do neurologa z Kubusiem 14.09 i to juz jutro o rany jak ten czas leci!

Idę sobie zrobić kawusię, a potem Kubusiowai kaskę bo na razie nie jest głodny, wpadne z kawusią!

A co sie dzieje z mm wpadała rano z kawką i sie meldowała!? ::)

Raz, dwa, trzy. TRZECIA :)

Po pierwsze to chyba popadnę w samozachwyt, że mi się taki Jarek znalazł ;D Ja i tak uważam, że jest on niemalże idealny :laugh: Ostatnio tak bardzo chciał mi pomóc przy ściąganiu prania z balkonu, że moje ciążówki pofrunęły na balkon sąsiadki "Lecisz" -mówię mu, a on "niee-ee" i sama cisłam, a tak tej sąsiadki nie lubię, że się zezłościłam, ale jak zobaczyłam, jego minkę to już mi przeszło. Eh, i co ja zrobię, że on mnie tak rozbraja :-*

Baśka ... jak zdrówko ? I dlaczego, wycierasz okna z zewnątrz, jeśli się czujesz chora ??

Oliwka ... no to może wina mojego kompa-emeryta. Też bym chciałam nowy, ale to też kuuupa kasy. Mamy takiego dziadka, którego, jak produkowali, to nikt nie pomyślał o USB i nawet nie ma gdzie go podpiąć na płycie ::)

Karolinna ... to trzebabyło wysypać jej na głowę kubełek piasku i powiedziedzie "Ach, ten wiatr" ;)

Witam :) Boże wczoraj miałam dzień.... Po pracy szybko do domciu - jak zobaczyłam ten bajzel to mi się żyć odechciało, ale mniejsza z tym, potem obiadek (R. zrobił) a potem spacerek po parq - ale fajnei było. Zdecydowanie wybieram aktywny wypoczynek ! Lepsze to niż lezenie z pełnym brzuchem po obiedzie. Potem kąpiel Naszego Dzióbka, jedzonko, spanko i .... sprzątanie .... A Rafał siedział w pokoju - ogladał mecz i co chwilę tylko mówił - mozesz przestać sprzątać, bo mi glupio ? A ja miałam w glowie tylko jedno :"To się q...rde rusz !". Ależ skąd.... No, ale przynajmneijs ię wyspałam, bo Rafał dał Oskarkowi w nocy butlę. Dzwoniła do mnie wczoraj można powiedzieć przyjaciółka - znamy się z bloga - piszemy ze sobą od roku. Nigdy się nie widziałyśmy a czasem czuję jakby mi była bliższa od tych przyjaciółek "na miejscu". Ale tak to chyba jest......
Karolinna ucałuj Lenkę od Nas !!!!! No i gratulacje z oakjzi "hau!hau!" JA próbuję od kilku dni nauczyć Oskarka robić "nie,nie,nie "i kręcę glową, ale póki co to nic z tego :)
Czarnulka ja miałam podobnie z OZInkiem - jadł na początku co 20 minut cyca a potem zwracał - no i podobnie jak Emilka dobzre przybierał na wdze. Póxniej - jak miał około 2 meisięcy z dnia na dzień zaczął jeść najpierw co 1,5 h a potem od razu co 3 - byłam w szoku - normalnei wolność cycków :D D :D :D I też próbowałam ze smoczkiem - na poczatku bylo ok, a dzisiaj Mały nie chce w ogóle smoka - on go nawet w buzi nie umie utzrymać. Nie wiem dlaczego w zasadzie to mnie to cieszy.
Basia już lepiej ze zdrówkiem ?
Izuś mam nadzieję, ze samopoczucie już lepsze, co ? Rozmawiałas z mężem ?
Anian dziękujemy za komplemencik - jest silny, jest a ja dumna z syna :D Gratulujacje dla zębolka i dla PAti z okazji ukończenia 6 miesięcy !
Kubusiowa i Tobie dziękujemy za komplemencik w stronę Oskarka :)
Wpadnę później kobitki !

No i nie zmieściłam się dziś na podium... ;) :laugh:

MariaOla pisze:
Karolinna ... to trzebabyło wysypać jej na głowę kubełek piasku i powiedziedzie "Ach, ten wiatr" ;)

;D ;D :D :D
Dobre, dobre.... :laugh:

MamaBoo- no to już prawie wyglądało na CHĘĆ pomocy w porządkach. ;).. może to pierwszy krok? ;D

MariaOla- Ty tu nie popadaj w samoachwyt tylko na klęczkach do Czestochowy,
że Ci się mąż udał ;) ;D ;) A że i ja na swojego nie narzekam, to wybierzemy się razem ;D
Tylko może poczekam aż urodzisz...bo jeszcze po drodze coś by nam się przytrafiło ;)

Kubusiowa- zrobiłas mi smaka na kawę, tez ide zrobić - a co!
Jak najbardziej piszę się na seans :)

Anian- gratulacje zębolka!!

Karolinna- a Ty co? Jeszcze śpisz? W taki piękny poranek? :)
3 godziny spacerowałaś? To musiałyśmy się mijać!

Sprytnie Mokatte :) Zaczekamy do zimy, aż będą kupy śniegu zalegać na ulicach, a potem na poddupnik klękamy, podpinamy się pod PKS Częstochowa i frugo dziękować ;) Może być ? bo ja się męczyć nielubię :p

witam babeczki :)

a ja daleeeeko poza podium :p

sandros czyli dobrze podejrzewałam ze istnieje coś takiego jak "klub mamy piaskownicowej" :o a ja myślałam że wysilianie się i podlizywanie skończyły się wraz ze szkołą ::) i dzwoniłaś dziś na te zajęcia?

mokkate a jakie panie są u ciebie w piaskownicy? ;) a ty chodzisz jeszcze po chleb tam gdzie ja ? bo jakoś się m i j a m y . :p .

mariaola gratki z okazji skoczenia w 6 okienko! :-* ja się czasem przylapuję na tym że też juz bym chciała byc w ciaży ;D no ale jeszcze troche odczekam ;) .No i nie miałam niestety wiaderka do piachu :( ;D ;)

kubusiowa napisz jak po lekarzu dzisiaj! w końcu się wyspałaś! :) :D ja też!ja też !chcę być zaproszona do oglądania filmiku O0

anian dla Patusi całusi :-* z okazji skonczenia wczoraj 6 miesięcy! dziecaiczki pędzą z tym czasem,ho ho :D gratki z okazji zębolka!

mamaboo hm,nasza mokkate twierdzi że to może być początek pomagania...ale smutna prawda jest taka ;) ze mój tata mówi tak samo do mojej mamy ::) a ile on ma już lat ;)

piję właśnie kawkę :)

dalej nie mam @ a jem jak szalona ;) moze jestem w ciąży ;)

całuskuję :-* .

Mokatte, Karolinna ja już po prostu NIE MAM SIŁY ANI SLÓW..... On jak wracał z pracy to miał wszystko pod nosem i posprzątane, poprane i w ogóle. Czemu faceci są tacy qrczę .... nienormalni ? ? ? A jak mu coś mówię to ja jestem marudna albo zrzędzę i puszcza to drugim uchem w świat. Mogłabym się zachowywać tak jak on - mieć wszystko gzdieś - ważne, że jest pilot, mecz i tyle. Ale nie potrafię żyć w brudzie. Tak w ogóle to powoli zaczyna się ze mnie robić taki Monk :) Ale to inny temat :)
A propo seriali - widziała któraś moze wczoraj Mgdę M. ??? Bo ja nie miałam szansy.
Acha - jeśli nie ma już chętnych na kartki to jeszcze dzisiaj powysyłam Wam maile z listą!
MariaOla gratuluję - boże pamiętam jak ja się z tego cieszyłam a potem im blizej ostatniego tym miałam więcej strachu :)

reklama
Do góry