reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Kuchnia posprzatana , obiadu dzis nie robie jak małż wroci zrobimy sobie grilla na tarasie i bedzie to obiado-kolacja. Pogoda w sam raz jak na grilowanie.
Ja teraz ide sie myc jak mały wstanie idziemy na spacerek.
Znow tutaj pusciutko

Witam!!
Ja się na spotkanko dziś nie piszę, bo mama MEGA KATAR!!! :sick: :sick: :sick:
Chyba przewiało mi zatoki...okropne uczucie.....
Leżę w łóżku i chyba w ogóle nie wyjde dziś z domu. A na dodatek nie wiem co mogę sobie wziąć jak się karmi piersią....:-:)confused:

Lewdo widze na oczy, wic napisze więcej jak mi się trochę polepszy...
Znikam....:sick:

Ojej Mokkate to kuruj się! Trzymam kciuki żeby Ci się jak najszybciej poprawiło!

Ewcik my wczoraj robiliśmy sobie grilla na kolację, kiełbaski pycha a jeszcze lepsze pieczone na grillu bułeczki :happy2:

Dobra lece, jeszcze tylko dam małej cyca i na spacerek!

I ja sie zegnam do wieczorka - pedze do parku postaram sie powklejac fotki z dzisiejszego spacerku buziolki dla wszystkich

MOKATE a ty tam sie kuruj , biedaczysko w taka pogode sie doprawdzic.

IZA jak grillujes zte buleczki, nadziewasz je czyms?????

Mokatte jak ja miałam chore zatoki jak OSkar miał chyba z 1 miesiąc to poszłam do lekarza i dostałam antybiotyk i takie wziewy do nosa.
Miałm od 11 do teraz ludzi - ani chwili przerwy.....
Najbardziej rozwaliła mnie tak sytuacja:
Przychodzi pan J. z zaświadczeniem, że był na targach pracy i powiadomić, ze idzie na rozmowę kwalifikacyjną. Wydaje się być zadowolony i dumny z siebie, jednak po chwili dodaje: "ale wie pani co ? Jo tam ni byda chodził - za takie pieniadze ?!?!?! Jo tam dostana trocha ponad 400 złotych - to jo sie wola siedzieć w domu i to samo dostana!"
A ja na to - baaaardzo spokojnie i miło:"Wie pano co? Ja też bym wolała siedzieć w domu, ale pracuję tu 7 godzin dziennie i dostaję - 460 zł a mam w domu pół roczne dziecko, które też by wolało żebym była z nim".
Facet: :szok: :eek: :shocked2: :dull:
Wqrzają mnie tacy ludzie....... Ja też bym wolało sobie posiedzieć w domu z Oskarkiem :-( :-( :-( :-(

no i jestem znów:tak: humorek dużo lepszy:tak:

iza jak tam spacerek:confused: ja koło 12.00 właśnie wróciłam z Lenką do domku,musimy umówić się na inną godzinkę:tak:

mamaboo no taka jest prawda, ja na 3/4 etatu dostaję tyle samo co na wychowawczym więc też wolę siedzieć w domu z moją córeczką ukochaną:-).Jak skonczy ci się staż to dostaniesz wychpwawczy czy nie:confused:.

ewcik czekam na fotki:tak:

baska czyli jednak stracisz kaskę na wizytę u lekarza :dry:

mokkate duzo zdrówka.

Grzybki ... w sobotę będę się wybierać do mmm, mamy takie szemrane sprawy ;-) , więc może gdzieś, czy komuś te grzybki podrzucić, może jakieś spotkanko w Chorzowskim Pareczku, albo co ? Macie jakiś plan ?

Karolinna ..... kto i gdzie mnie wykorzystał ... coś nie złapałam :confused:

MOkatte .... duuuuuużo zdrowia i malutkiego noska :tak:

MamaBoo .... wierzę .... wrrrryyy

A propos wkurzających sytuacji:
Wyprowadzam psa sąsiadów, Goldena Helmuta :-p Dziś wychodzę z klatki, a tu siedzi też sąsiad, z piwskiem w rączce, a jego kurdupel Rudy z kiełkami rzuca się na Helmuta. Ja się morduje by go utrzymać, a ma pies siłę, Rudy podgryza go po łapach, a Pan z uśmiechem na pyszczysku obserwuje sytuację i nie ma zamiaru wziąć swojego szekusia. Jak się wkurzyłam :
J - niech Pan przywoła swojego psa, jestem w ciąży jak Pan widzi i ciężko mi uszarpać takiego psa
F- widzę - i dalej ciągnie piwsko, prowadząc pogaduszkę z również pijącymi kumplami i uśmiechając się pod nosem
J - Zaraz też go puszczę to się szanse wyrównają!
F - Duży pies, duże zagrożenie
J - gdzie pies ma smycz !
F - Gdzie pies ma kaganiec !
J - Panu, też by się zdał kaganiec, by mniej piwska żłopać, a więcej myśleć !!
ZABIĆ TO MAŁO :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

reklama
byłam uwięziona :baffled: Kumpela dała klucz innej kumpeli, która odbiera jej dziecko ze szkoły i nie miała jak wyjść do pracy, więc osadziła mnie na straży, Eh ! Było minęło, ale czułam się wykorzystana :eek:
tak dokładnie to tutaj o tym pisałaś:rofl: w sobotę odpada,jadę kupić kieckę na wesele:-) więc pliiiiis ,nie spotykajcie się bo nie mogę:no: a z mmm to spotykacie sie w sprawie łóżeczka:confused::-)

haha,mmm sprawdziłam 7 październik to jest sobota:rolleyes::rofl: miałas rację:yes:

mam pytanie kulinarne: jak się je krewetki:confused: mam przepis na fajną sałatkę,i chcę kupić w markecie takie mrożone ale je się je w całości? czy coś się z nich obgryza:confused::zawstydzona/y: nie miałam z nimi nigdy do czynienia:huh:.

Do góry