reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
Juhu! Dziewczyny, zdębiałam dziś normalnie jak po spacerze moje dziecie poszło grzecznie zrobić siusiu i poczłapał po kocyk. Nie minęła chwila a on leżał ładnie przykryty. Pytam czy idzie spać to powiedział "ta" i po jakiejś chwili zasnął. Oszalałam normalnie. Sam z własnej woli położył się spać :D Ciekawe jak teraz będzie. Pewnie już nie tak wesoło. Zaraz wypróbujemy mleko/kakao. Oby mu posmakowało.

Aguska
kupiłam raz Rafałowi ciastolinę, dałam mu ją, a on zrobił taką minę jakby zwymiotować miał i z największym obrzydzeniem mi ją oddał :D Ot cała zabawa :D nic nie dały zachęty z mojej strony :D

Różyczka witaj:)

mamaiza no prosze jak sie wymeczyl na spacerze, a z ciastolina to w szoku jestem heh

wlasnie sie okazalo ze moja Oliwka ma ospe na 90%,

Ostatnia edycja:
mama iza i jak śpi?mój zjadł na noc troche mleczka zasnal o 18 a pół godziny temu przebudził sie i chciał jeszcze mleka!troche pomarudził i śpi
co do ciastoliny to mój dobrze na nia reaguje ale boi sie nakręcanych zabawek:-D bo wydaja taki dziwny dźwięk z tym że on sie boi tylko na początku a jak sie już oswoi to sie nia nawet bawi.:tak:
martusia to zdróweczka dla Oliwki;-)

martusia1605 zdrówka dla córeczki

mama_iza moja Ania bawiła się cistoliną, ale razem ze mną ciągle kazała sobie kotki lepić:-D

U nas pada i chyba kiepski dzień się zapowiada, ale całe szczęście ostatni dzień pracy w tym tygodniu

reklama
Witam:)
Olo jeszcze nie miał stycznosci z ciastolina- chyba jeszcze jest za mały i głupiutki:tak:

martusia1605 zdrówka dla córeczki
U nas ciemno jest... i wieje.... brrrr

Do góry