Minesota
Fan(ka)
dziękuję Wam za komplementyw końcu nie bez powodu zajmowałam się organizacją imprez, dekoracją sal, kościołów, aut i takich tam
w dodatku chłop wepchał mnie w te dziwne adidasy easy ton czy jak im tam :/ stwierdził, że skoro tyle chodzę to mogę też tyłek kształtowaća to jakieś dziwne poduszkowce
no nic dobranoc![]()
Mam je
sama sobie je kupiłam :-) Stwierdziłam że po tym jak moje ulubione adidasy są we krwi
(jak się idzie do porodu bez torby to później buty lądują pod łóżkiem
) Ale mi się w nich świetnie chodzi - czy coś pomagają to jeszcze nie wiem :-)Moje juz poprane dziś ostatnia partia - Ciuchy małej
Witam się poświąteczniejuż chyba wszystkie się zameldowały, więc nie będę gorsza
![]()
zostały magiczne 4 tygodnie... jestem na etapie szukania sposobu na przesunięcie się w czasie :/ ciągnie się ten ostatni etap strasznie... ale tak to jest, jak już wszystko (no prawie) gotowe to nie ma się czym zająć i czas wolniej płynie.
idę spać bo cały wieczór Was czytam i już mnie oczy bolą![]()
Oj końcówka w obu ciążach mi się ciągnęła
I to na masakrę :-):-)
A teraz coś od nas
Mała widać że skończyła miesiąc :-)Już wieczorem mamy akcję "mama, tata muszę pomarudzić - poprzytulajcie mnie" Śmiejemy się że drugi Miki
Ja za dwa tygodnie mam wizytę u gina :-) Szczepionkę też jakoś wtedy :-) Z mikim nie zaczynałam od kaszki a od owocków :-) po 5 miesiącu zaczęliśmy z jagódkami :-) I jabłuszka
Pozdrawiam :-)