reklama

Mamy 2011

To chyba zmienie avatar :P nie wypada być aż tak rozpoznawalną... Skoro już wiesz, które to my, następnym razem podejdź ;-) Ja mijałam jakąs babeczkę przy wózku, ale dzieciątko było na rękach drugiej pani...

reklama
No to widze dziewczyny że macie kolejną osóbkę do spacerów, jakby któaś wybierała się do parku tysiąclecia to dajcie znać
Paula gratulujemy ząbków
Izuniek dobrze ze trafiłaś na dobrego lekarza, ciężko teraz o takiego

Dziś tatuś był z Hania na szczepieniu a mama umyła okna. Hania waży już 4500g i mierzy 59,5cm:)

Karolq-2300g w dniu narodzin:)

Paula aż się wzruszyłam, brawo dla Adasia:)

A ja właśnie wróciłam z focusa-dwie bluzki kupione ale nadal nie mam nic na chrzciny

Hejo:) W końcu jestem, ale na chwilę...już nie pamiętam co i jak:/ Mieliśmy niespodziewanych gości, od dzisiajszego ranka została już tylko Julka. Ale to i tak chyba najgorzej dla mnie...muszę organizować czas, zeby i ona się nie nudziła, a ja jak się nudzę to idę spać:) A teraz mnie ciagnie chodź pogramy w to, a chodź zrobimy tamto...

Paula kochany Adaś!

Vii my już na 2.
Reszcie życzę pięknego i udanego dnia!!!

Dzieńdoberek,

mój dzień zaczął się o 6:40, gdy L. zaczęła śpiewać sopranem :P Czekam aż jej się zachce spać, bo się przyłączę do niej...
STO LAT DLA PÓŁROCZNIAKA FILIPKA!!!
Paula - Adaś jest cudowny! :-)
Wera - gdzie mierzą z dokładnoscią do 0,5cm? :-) Ładnie rośnie Twója Panna!
Kordek - z pewnością w lipcu będę w NS hihi tylko, że ja rodzinkę muszę nawiedzić; moja kuzynka jest w 6 m-cu ciąży a ja jej jeszcze z brzuchem nie widziałam :P

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry