reklama

Mamy 2011

Vii nie często jej zaglądam do buźki, grzeczna jak zawsze a śliniła się długo i uznałam ze to nie jest zwiastun ząbkowania bo ząbki idą po 6 miesiącu. Poważnie przed wczoraj nic w jej buźce nie widziałam a dziś niespodzianka :)

reklama
Witam sie wczesna pora:)

Gratuluje zabkow:)

Co do plesniawek tez slyszalam zenajlepsza tetra i siuski:)

My dzis wkoncu na bioderka mam nadzieje ze dzis nie odwolaja:)

Milego dnia zycze

Hejo:)

Vii no ja mam też lenia...a muszę w końcu coś na te urodziny kupić! Takze chcę czy nie muszę iść...

Anulka Filo nie ma ząbków, raz był fałszywy alarm, bo zrobiły mu się perełki, a to wygląda jak ząbki. Dlatego pytałam czy o łyczeczke stukają te Wasze:)

vii to ciasto to na niedziele szykujesz ? :D
emri a co to są perełki? pierwsze słyszę... dobrze że jest BBforum ;))

dziewczyny polećcie jakiegoś normalnego pediatrę, bo nasza coś mi na nerwy działa :/ ciekawa jestem wogóle czy można zmienić?

Witamy się,

obie zakatarzone :-( ja sobie daję radę, ale L. miała ciężką noc... Katar siedzi głęboko w nosie i tylko kichanie pomaga mu się wydostać... Narazie tylko zakrapiam solą i smaruję maścią majerankową... Jakieś rady na cudowne wyleczenie? :P Chyba się do lekarza przejdziemy, żeby ją osłuchał, bo i kaszleć jej się za często zdarza... D**a!
Wczoraj przed 14 L. zjadła 150ml! Poszła spać na 2,5h!!! Potek o 17tej już tylko 70ml zmieściła, a po kąpieli znów 150ml, ale wołała o jeszcze i dodatkowo 60 ml zmieściła!!!
Pogoda w sam raz dla zakatarzonych :P

Anulka - gratulujemy ząbków :)

e:
E_v - chyba raz w roku można zmienić...(na deklaracji wyboru było napisane, ale nie pamiętam dokładnie). Ja po kilku spotkaniach polecam dr Błasińską z Fabrycznej :)

Ostatnia edycja:
dzień dobry:)

Co to za lenistwo odchodzi?!:D Wstawać i spacerować:p

Jestem dziś deko wycięta Betka o 3 miała konferencje z samą sobą musiała coś pilnie przedyskutować. W wolnym tłumaczeniu mojego W. jedno zdanie brzmiało "bolą mnie cycki ojjjjj" :) padłam:D Ale ogólnie fajnie się dzień zapowiada:P

E-v można zmienić pediatrę tak jak i rodzinnego 2 razy w roku zdaje się.

izuniek widzę że moje głodomorra poszła do Ciebie:D Ja się z tego faktu niezmiernie cieszę.

ps. właśnie mi szczęka opadła moja Betka leżąc na brzuszku podpełzła jakimś cudem 10 cm do zabawki.

Ostatnia edycja:
reklama
Doczytałam, że można zmienić lekarza 2 razy w roku za darmo, a kolejna zmiana za 80zł...

Madzioszka - średnia ta głodomorra, bo się wylewa trochę :P Sukcesem jest powrtó do pobudek ok godz.5 :)
Becik chyba myśli, że rozwój to wyścigi... Szalona!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry