Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Vii nie często jej zaglądam do buźki, grzeczna jak zawsze a śliniła się długo i uznałam ze to nie jest zwiastun ząbkowania bo ząbki idą po 6 miesiącu. Poważnie przed wczoraj nic w jej buźce nie widziałam a dziś niespodzianka
obie zakatarzone :-( ja sobie daję radę, ale L. miała ciężką noc... Katar siedzi głęboko w nosie i tylko kichanie pomaga mu się wydostać... Narazie tylko zakrapiam solą i smaruję maścią majerankową... Jakieś rady na cudowne wyleczenie? Chyba się do lekarza przejdziemy, żeby ją osłuchał, bo i kaszleć jej się za często zdarza... D**a!
Wczoraj przed 14 L. zjadła 150ml! Poszła spać na 2,5h!!! Potek o 17tej już tylko 70ml zmieściła, a po kąpieli znów 150ml, ale wołała o jeszcze i dodatkowo 60 ml zmieściła!!!
Pogoda w sam raz dla zakatarzonych
Anulka - gratulujemy ząbków
e: E_v - chyba raz w roku można zmienić...(na deklaracji wyboru było napisane, ale nie pamiętam dokładnie). Ja po kilku spotkaniach polecam dr Błasińską z Fabrycznej
Jestem dziś deko wycięta Betka o 3 miała konferencje z samą sobą musiała coś pilnie przedyskutować. W wolnym tłumaczeniu mojego W. jedno zdanie brzmiało "bolą mnie cycki ojjjjj" padłam Ale ogólnie fajnie się dzień zapowiada
E-v można zmienić pediatrę tak jak i rodzinnego 2 razy w roku zdaje się.
izuniek widzę że moje głodomorra poszła do Ciebie Ja się z tego faktu niezmiernie cieszę.
ps. właśnie mi szczęka opadła moja Betka leżąc na brzuszku podpełzła jakimś cudem 10 cm do zabawki.