reklama

Mamy 2011

Juhu,
Hanik :*

cosa
- witajcie w domku, myślę że poczekaj ze spacerek jakieś 2 tygodnie. Wszystko zależy od pogody. My byliśmy na pierwszym spacerze jak Bolo miał 2,5 tyg. tylko to zima była. Nikt Ci nie wytłumaczył dlaczego ta cc? rooming to faktycznie = pół na pół oceniany jest przeważnie.

pluszaczek - takie zapowietrzanie to coś strasznego. Nawet teraz jeszcze się to Bolowie zdarza jak się mocno stuknie, strasznie mnie stresują takie sytuacja :/
Podziwiam jak Ty dajesz radę z 2ką sama... szacun i wszystkiego dobrego :)

Izuniek - i jakie wieści od lekarza Lenki?

Wiadomość od emri - Filo ma zapalenie krtani bidulek :(

Byliśmy dzisiaj na spacerze z Bolem na moich plecach w Mai Tai - super sprawa, łatwo się wiąże i jest wygodniejsze niż chusta (jeśli chodzi o plecak). Jeszcze tylko jutro i łłłłłłikeeeeend i pewien ślub i pewne chrzciny ;P

Ostatnia edycja:
reklama
oj tak bedzie slub, bedzie sie dzialo:)

izuniek wlasnie jak tam sprawy sie maja?

cosa najwazniejsze, ze juz ok wszystko:) wczesnie po cc cie puscili do domu. mi sie wydaje, ze mozesz wyjsc jakos za kilka dni bo w pon i wtorek ma byc po ok 25st!

pluszaczek 2 na karku i ty sama z nimi:) wspolczuje szczepienia. u nas po drugim byly niezle przeboje z ryczeniem:/

no i buziole dla Filcia, biedak choruje:( to przez te zey czy jak? to J. pewnie znow na zwolnieniu...

katoryba, beti - nie przypominamy!!! :) a tak na poważnie to nawet przestałam się stresować a zaczęłam w końcu cieszyć :)

czy można w jakiś sposób zepsuć laktator ręczny avent? nie ciągnie :( ten mały zaworek dobrze mam włożony, a coś mi nie trybi :/ dobrze że trochę zapasów mam w zamrażarce :)))))

a zapomniałam dodać, że waga dziś wskazała 7170... także proszę nie mówić że elizka to klucha :P

Ostatnia edycja:
E-v postawa godna pochwały, trzeba się cieszyć!! oby sie wszystko udało tak jak sobie wymyślisz, życzę z głębi serducha:*

Katoryba to jeszcze jutro i weekendos:D

biedny Filuś. Co to jakaś inwazja najpierw kataros teraz gardziołko? Zdrówka dzieciaczki!

Izuniek w końcu spacer:>?

cosa najlepiej zapytaj położnej, podpowie Ci chyba najrozsądniej. Pamiętam jak mnie P. Krysia wyganiała na pierwszy spacer:)

e. Izuniek tak wiem jutro rodzinnie:D
2e: EV Becik to klucha;p ze swoim 7900:D

Zarzucam pomysł mój i Myszy kto w sobotę na pifko w ramach odstresowania się i wypicia za zdrowie pary młodej i Domi?

Ostatnia edycja:
pluszaczek dasz rade -podwójne mamy są mega zorganizowane :) trzymam kciuki!

ev na pewno bedzie pieknie i nie stresuj sie!

filuś biedaczysko ale teraz pogoda zdradliwa...ech....zdrowia!!!

cosa ja tam zwolenniczka od razu by wychodzić to nie zima nie ma mrozów, a p. krysia to by na spacer od razu wyprowadziła i opowiedziała jak to "za granicą jest"- bo tam nikt sie nie bawi w werandowanie itp tylko sie wychodzi i dobrze bo powietrze te same :D ja bym zaczeła od małej rundki na 15 min-trzymam kciuki za was

hej lachony,

filus - zdrowka bidaczku. cholibka coraz gorsze te choroby...

e_v - i taka cieszaca sie postawe utrzymuj :)

cosa - my na spacer wyszlismy po 2 dniach i to tylko dlatego ze pierwsze dwa dni lalo ;) a pogoda byla ciut lepsza niz teraz wiec mysle ze nie musisz dlugo czekac

madzioszka - no mi na piwko sie chyba nie uda wpasc bo M w sob ma szkolenia i wroci w nocy :(

izuniek - no i jak tam po wizycie?

a ja dzis jakas polamana po nocy, kregoslup mnie strasznie boli...trzeba sie rozruszac

Ostatnia edycja:
Hej
Witam się i ja :-) U nas katar powoli odchodzi w niepamięć ... choć obstawiam że u Mikiego tak będzie do końca sezonu przedszkolnego :-D

wszystkim zdrówka :-)

Cosa - Gratulacje - super że już w domku :-)

Pozdfrawiam

Hej ho,

we wtorek ciśnienie wyszło 112/70 a nie wiem czy to wielka różnica niż 120/60 lub na 80. Do lekarza nie dzwoniłam , nie chciał to nie. W styczniu sobie pogadamy...
Od wczoraj L. ma chrypę, dziś już gorszą, więc idziemy do lekarza, dziś znów "Abdul" przyjmuje :P obawiam się, że i ma krtań załatwiliśmy :/

Lena toleruje tylko słoiczkowe jedzenie po 4 m-cu, więc w nocy jest głodna i je ok 1 i 6 :/ czyli wielka d**a!!!!

Buziakuje Was!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry