reklama

Mamy 2011

reklama
hej, wiecie gdzie mozna wypozyczyc laktator elektryczny? w szpitalu juz nie maja, w Xeni maja maszyny ale nigdzie nie ma do nich zestawow z medeli tzn ono i bobas nie maja. Moja mala ma zoltaczke i jest w szpitalu a ja musze pokarm sciagac bo ja sztucznie karmia a zanim mi przysla z allegro pewnie minie kilka dni :( mam maly reczny ale slabo sciaga :(

ja mam elektryczny - ale nie medeli tylko jakiś tufi czy tifi - pożyczony od kolezanki - ale masakrycznie niszczy sutki (a może tylko moje???) zassysa wg mnie za dużo piersi - nie same brodawki i tą brązową otoczkę - może mam za małe cycki - nie wiem (???) i odciąganie nim to katorga była - póki co odciągam naszej kochanej Katorybki laktatorem...ale to pożyczony i też w sumie aż głupio, że go tyle mam (Katoryba sorry!!!! czemu się nie upominasz babo???) no muszę sobie kupić - bo nim to odciąga sie rewelacja bez bólu i zaciskania zębów - ale jak coś to możesz spróbować!!!!! daj znać!!!!

ja dziś jakoś padam na ryjek - mialam korepetycje - zmęczona psychicznie - że też tacy ludzie chodzą po świecie!!!!!wymiękam!!!!

Hej ho,

nareszcie mam dłuższą chwilkę na BB!
Wakacje wymęczyły mnie tzw. "inaczej", a powrót do rzeczywistości jest okropny... Ciśnienie w Gdańsku wg pielęgniarki wyszło OK, bo 112/70, a ja się nie znam czy 120/60 lub 80 to już bardzo za dużo :/ Lekarz nam tego nie wytłumaczył...
Dzisiejsza wizyta u lekarza znów śmieszna, ale najważniejsze, że z Lenką jest dobrze, gardło lekko zaczerwienione, ale zostajemy tylko przy wit. C. Katar niestety nas nie opuszcił :( Nasivin nie pomógł przez tydzień, więc teraz tylko wodą morską lub solą zakrapiać będę. A jej głos sam ma wrócić. Dr się śmiał, że za bardzo kibisowała Falubazowi :P a ona śpiewała sobie nad morzem na całego!!! Do żłobka iść może, ufff...
Wieści o pracy na grupie :P

Aaaa i dziękujemy w imieniu Naszej Półroczniaczki :)

Juhu,
e_v - i bardzo dobrze, że Ci ciśnienie opadło, trzeba się radować jak najwięcej :)
ło matko.... 7140 <szczena opada> a laktator to dziwne... może jakoś źle zmontowałaś inne elementy?

marttini - z laktatorem spoko - ja już nie karmię cycem a siora jeszcze trochę do porodu ma więc luzik :)
odpoczywaj i odmóżdżaj się ile wlezie ;)

Weeeeekend!!!! :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry