reklama

Mamy 2011

reklama
Juhu,
karolq - a kiedy rodzi siorka?

Madzioszka - aleś wymyśliła :) jak zwykle błyskotliwa ;P a co Ty się nie chwalisz, że Betka już 2 zęby ma? tylko jakieś obrazki wstawiasz ;P
nie wiem czy wit. C może mieć jakikolwiek wpływ na zasypianie, ale nie wydaje mi się... a jak dawałaś w dzień to też szalała?

Wczoraj Bolo był na urodzinach i kuzynki (3cich) i nie było takich zabawek dla jego wieku więc dałam mu cymbałki i tak się fajnie nimi bawił - jeździł pałeczką po nich jak stary. Nie myślałam, że cymbałki są dla takiego wieku przeznaczone, zadziwił mnie :)
Jutro jedziemy na grzybki :)

Witajcie:)

I weekend sobie leci, a u nas bez zmian. Kaszel się twardo Jacha trzyma.

Madzioszka - ale żarcik ze wspólną siostrą dobry:). Dobrze wypatrzyłam na tym rysuneczku Twoim, że Betka ma na dole i góry po jednym zębie?

Katoryba - Bolo wymiata:). Tylko patrzeć jak wystrzeli z chodzeniem. Ale długo się ładowaliście do tego samochodu:) A i okazało się, że sklep był zaraz naprzeciwko przystanku, tylko bez ławki przed.

Mysza - co to była za chusta, którą miałaś?

E_V - udanej nocy poślubnej:).

hehehehe - to , że Mysza dzwoniła to po to, by nam własnie o tym sklepie powiedziec:):):):):):)

u nas weekend babski - tylko jeszcze nie mam z kim maseczek sobie zrobić i malować paznokci :P
Jaśko i Bolo to kawalerzy - obydwaj odstawieni, że szok:):):) i dlatego fajnie mieć synków:):):):) no córeczki też...ale one potem bedą same się stroić a mama to mama dla syna - wyrocznia :P

przepraszam:) Tak wiem mam cięty język:) Z tą siostrą to tak niechcący:D

Co do ząbków, Katoryba nie ma się czym chwalić;p poza tym to tekst może umknąć;p
trochę się pospieszyłam bo ma jeden u góry już pod paluchem czuć haczy ale nie stuka, czyli jeszcze jakaś powłoczka go dziąsła trzyma wybije sie lada dzień. i na dole też ma gule ale jeszcze zaokrągloną dość z czubeczkiem. z czystego lenistwa nie zmieniam suwaczka bo to kwestia myślę tygodnia i będą. a i 3 na dole już idzie. czyli wysypało mi ją":)

Zasypianie nie jest kwestią witaminy.... dziś jej nie dałam i też czadowała, zasypia tylko wtulona we mnie albo W. przy próbie odłożenia wyje, albo jak tylko wyjdę z pokoju póki z nią siedzę jest ok. jak się położymy razem to chwila i już jej nie ma, wtula się strasznie. obstawiam lęk separacyjny.

E-v mam nadzieję, że wszystko było wyśmienicie! powodzenia w przyjemniejszych stronach małżeństwa:)

Katoryba to jak na sos grzybkowy zapraszasz:>?

Kolorowych babeczki!

Cześć w niedzielny poranek
Wczoraj byliśmy na pierwszym spacerku taka śliczna pogoda była.
Gabrysia daje nam popalić budzi sie w nocy z 4- 5 razy i tylko pociamka cycka i dalej śpi. Najchętniej zasypiała by tylko przy cycu. Już wszyscy w domu przezwyczajaja ja do noszenia na rękach i tylko na nich się uspokaja gdy płacze, czasem pomaga też smoczek :)
Juz nie pamiętam kto sie pytał z jakiego powodu byl CC ale odpowiadam że na wypisie pisze niewspułmierność porodowa, a co to oznacza to musiałam sobie poszukać w google (i dobrać to co moim zdaniem moglo najbardziej pasować :D )
A jakiej firmy polecacie laktatory i czy elektryczne czy ręczne bo u mnie trwa nadprodukcja mleka a moj mały głodek je za 3 dzieciaczków

hej weekendowo

Aniu - sami??? tzn??? ja też jeszcze dzisiaj do 18sama z Alcią...chłopacy we Wrocławiu.
Cosa - juk taka pogoda to jak najbardziej na spacerek!!!! Moja Ala urodziła się we wtorek, a w niedzielę lub w sobotę na spacerku byliśmy:) co do jedzenia i karmienia...na początku tak jest, że dzidzia "wisi" na cycuchu - ale unormuje się:) zwiększy się żołądek to i niunia będzie mogła więcej zjeść! no chyba, że zrobi sobie z Ciebie smoczka (to też może się stać) to wtedy będzie Ciebie potrzebować by tylko sobie pocmokać....a co Twojego CC to oto chodziło, że niunia była za duża chyba co?

reklama
marttini-mój mąż wyjechał dziś na szkolenie i wróci dopiero w środę w nocy:/ od jutra będę krążyła między osiedlem malarzy a piastowskim...byle nie padało...

cosa-ja używam od początku ręczny Avent i jestem bardzo zadowolona.Mogę śmiało polecić

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry