Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Madzioszka - aleś wymyśliła jak zwykle błyskotliwa ;P a co Ty się nie chwalisz, że Betka już 2 zęby ma? tylko jakieś obrazki wstawiasz ;P
nie wiem czy wit. C może mieć jakikolwiek wpływ na zasypianie, ale nie wydaje mi się... a jak dawałaś w dzień to też szalała?
Wczoraj Bolo był na urodzinach i kuzynki (3cich) i nie było takich zabawek dla jego wieku więc dałam mu cymbałki i tak się fajnie nimi bawił - jeździł pałeczką po nich jak stary. Nie myślałam, że cymbałki są dla takiego wieku przeznaczone, zadziwił mnie
Jutro jedziemy na grzybki
I weekend sobie leci, a u nas bez zmian. Kaszel się twardo Jacha trzyma.
Madzioszka - ale żarcik ze wspólną siostrą dobry. Dobrze wypatrzyłam na tym rysuneczku Twoim, że Betka ma na dole i góry po jednym zębie?
Katoryba - Bolo wymiata. Tylko patrzeć jak wystrzeli z chodzeniem. Ale długo się ładowaliście do tego samochodu A i okazało się, że sklep był zaraz naprzeciwko przystanku, tylko bez ławki przed.
hehehehe - to , że Mysza dzwoniła to po to, by nam własnie o tym sklepie powiedziec
u nas weekend babski - tylko jeszcze nie mam z kim maseczek sobie zrobić i malować paznokci
Jaśko i Bolo to kawalerzy - obydwaj odstawieni, że szok i dlatego fajnie mieć synków no córeczki też...ale one potem bedą same się stroić a mama to mama dla syna - wyrocznia
przepraszam Tak wiem mam cięty język Z tą siostrą to tak niechcący
Co do ząbków, Katoryba nie ma się czym chwalić;p poza tym to tekst może umknąć;p
trochę się pospieszyłam bo ma jeden u góry już pod paluchem czuć haczy ale nie stuka, czyli jeszcze jakaś powłoczka go dziąsła trzyma wybije sie lada dzień. i na dole też ma gule ale jeszcze zaokrągloną dość z czubeczkiem. z czystego lenistwa nie zmieniam suwaczka bo to kwestia myślę tygodnia i będą. a i 3 na dole już idzie. czyli wysypało mi ją"
Zasypianie nie jest kwestią witaminy.... dziś jej nie dałam i też czadowała, zasypia tylko wtulona we mnie albo W. przy próbie odłożenia wyje, albo jak tylko wyjdę z pokoju póki z nią siedzę jest ok. jak się położymy razem to chwila i już jej nie ma, wtula się strasznie. obstawiam lęk separacyjny.
E-v mam nadzieję, że wszystko było wyśmienicie! powodzenia w przyjemniejszych stronach małżeństwa
Cześć w niedzielny poranek
Wczoraj byliśmy na pierwszym spacerku taka śliczna pogoda była.
Gabrysia daje nam popalić budzi sie w nocy z 4- 5 razy i tylko pociamka cycka i dalej śpi. Najchętniej zasypiała by tylko przy cycu. Już wszyscy w domu przezwyczajaja ja do noszenia na rękach i tylko na nich się uspokaja gdy płacze, czasem pomaga też smoczek
Juz nie pamiętam kto sie pytał z jakiego powodu byl CC ale odpowiadam że na wypisie pisze niewspułmierność porodowa, a co to oznacza to musiałam sobie poszukać w google (i dobrać to co moim zdaniem moglo najbardziej pasować )
A jakiej firmy polecacie laktatory i czy elektryczne czy ręczne bo u mnie trwa nadprodukcja mleka a moj mały głodek je za 3 dzieciaczków
Aniu - sami??? tzn??? ja też jeszcze dzisiaj do 18sama z Alcią...chłopacy we Wrocławiu. Cosa - juk taka pogoda to jak najbardziej na spacerek!!!! Moja Ala urodziła się we wtorek, a w niedzielę lub w sobotę na spacerku byliśmy co do jedzenia i karmienia...na początku tak jest, że dzidzia "wisi" na cycuchu - ale unormuje się zwiększy się żołądek to i niunia będzie mogła więcej zjeść! no chyba, że zrobi sobie z Ciebie smoczka (to też może się stać) to wtedy będzie Ciebie potrzebować by tylko sobie pocmokać....a co Twojego CC to oto chodziło, że niunia była za duża chyba co?
marttini-mój mąż wyjechał dziś na szkolenie i wróci dopiero w środę w nocy:/ od jutra będę krążyła między osiedlem malarzy a piastowskim...byle nie padało...
cosa-ja używam od początku ręczny Avent i jestem bardzo zadowolona.Mogę śmiało polecić