reklama

Mamy 2011

hey Oleczka! ;) jak ja kobito lasowa ;)
mysza po mikim należą ci sie szybkie porody ;) a wierszyki mam jutro moge ci przyniesc bo z tablicy pani skserowała mi
dzis popoudniu widziałam Ale martini-jaka słodycz -smieszka mała :)

w ogóle to mam młyn mały ale najważniejsze - żyję ;)

a chwaliłam się, że moje 2 miesieczne szczescie wazy 7 kilo i ma 69 cm? no...mam co nosic ;) tym tempem to zaraz dogoni córe bo ona niecałe 10 kg... ;)

reklama
Juhu,
Izuniek - brawo dla Lenci za siedzenie :) za moich czasów w przedszkolu takie leżaczki były z pasów przeplatanych w ramie drewnianej a teraz mówisz, że na dywanie się leżakuje? hmmm to chyba mało wygodne dla dzieciaczków na drzemkę :/
nooooo w końcu się chłopinie oczka otworzyły :)

Beti - widzę, że kloniki jedzą w podobny sposób ;P
My idziemy :)

vii - oj będzie impreza roczkowa, maluchy nabzdryngolą się że hej %-) będziemy szlaki przecierać :)
o dniu chłopa pamiętam - muszę coś jutro wykombinować dla moich mężczyzn :)
a w jakie rejony ta przeprowadzka?

Marzena - a gdzie na bioderkach byliście? i co lekarz powiedział?
spoko Bolo też wył na początku jak go na brzuch kładłam a leżeć musiał bo miał przepuklinę. A teraz tylko na brzuchu zasypia. Kolanka pod brzuszek i tak w kuckach zasypia. Także za "chwilę" jej się odmieni :)

zawalka - trzeba było nocować w piwnicy jednak ;P właśnie miałam 2gie podejście do czipsów-wstręciuchów bo browarka piłam i kusiło z szuflady ;P a Johny może się budził bo za długo spał przed nocą, albo pyr mu zaległ na żołądku ;)

oleczka - cześć, suwaczek wstawiaj :) jak to możliwe, że Ty ją sama wyciągnęłaś? nie potrafię sobie tego wyobrazić nawet! szacun!

szczesliwa - 2,5 miesiaca i 7kg? szczena mi opadła ;P faktycznie masz co nosić. Skąd takie różnice w rodzeństwie się biorą? hmmm nie zrozumiem natury...

Jeszcze tylko jutro :) ciekawe do której będę siedzieć - ostatni dzień miesiąca - dzisiaj do 17 prawie... :/ bleeeeech

ej moj synus to teraz wazy niewiele ponad 7kg!!! a wasze dzieciaki to jakies kolosy:) tyle mlodsze i waza spoooro;)

katoryba ja jak widzialam na filmie to wyciaganie to wychodzi glowka i jak pojawia sia ramionka to chwytasz pod paszkami. a wiadomo, ze wtedy to juz kwestia sekundy:)

hejo

szczesliwa - no imponujace wymiary :) smiesznie ze z tych samych rodzicow tak rozne dzieci ;)

olenka - witaj, fajnie tak samemu dzidzie wyciagac :)

katoryba - bylismy w aldemedzie u boguslawskiego, powiedzial ze wszystko ok no ale usg i tak trzeba robic ;) to za twoja rada czekam cierpliwie na polubienie pozycji brzusznej ;)

beti - fajowe zdjecie przy suwaczku :) nad fotelikiem sie zastanawiamy czy chce nam sie kase na baze wydawac... w sob bedziemy ale na krotko bo o 11:50 kolege z dworca odbieramy

zawalka - jak ci wczoraj zaczelam odpisywac to mi sie tel rozladowal i potem cie szukalam po osiedlu :)

no my po imieninach, prezent na dzien chlopaka tez juz wreczylysmy :) a ten moj skubany maz jeszcze za tydz ma urodziny :) dzis czeka mnie sprzatanie bo skoro gosc na weekend no to w sob nie bedzie jak posprzatac

milego lasencje

Witajcie:)

Oleczka - ale super sprawa z Twoim porodem. Ja chciałam rodzić naturalnie i niestety nie wyszło:(. Ładne imię ma Twoja córcia:).

Beti - ja się wybieram jutro na ten piknik SR. A wiesz w którym miejscu dokładnie on będzie?

Katoryba - i zjadłaś te chipsy do końca?

Szczęśliwa - ale Twój synek rośnie jak na drożdżach:). Później będzie bronił siostrzyczki.

Marzena - nie mogłaś mnie znaleźć, bo łaziłam po lesie. Myślałam, że Ty już w domku siedzisz.

A mój P. jedzie dziś na wieczór kawalerski kolegi. Wraca jutro koło południa. Ja mam zamiar posprzątać chatę. Ciekawe, czy mi się uda:).

Miłego dnia wszystkim:)

Hej
Dziewczyny które pisały na maju 2011 i grudniu - wasze wątki od miesiąca nie miały wpisów... w związku z jesiennymi porządkami dołącze je do wątku mamy 2011 :-)

Ja śpię na stojąco - w nocy Młodej przeszkadzał kaszelek... i o 5 wyła przez godzinę :-(

Idę korzystać z sotatnich dni wolności :-) Powiedzcie na ten piknik osoby którer teraz nie uczestniczyły tez mogą przyjść ? :-)

Dzień dobry!

Witam nowe mamy:)

Dobrze że chłopy nam rosną będą miały w czym dziewczynki wybierać:D

Najlepszego najmłodszym i starszym bratom:*

Widzę, że nowe smaki z biedronki na tapecie:d najgorsze jakie jadłam to były grzybki w occie fuj:D

u nas jakaś masakra młoda jest chyba podłączona do elektrowni atomowej:D od 5 gada porusza się, wiatraki kręci. wiecie gdzie sie wyłącza to trubo u dzieci? :)

milego i owocnego dnia!

Witam

czy któraś z was używała inhalatorka podczas kataru i kaszlu, bo ostatnio moja rodzinna poleciła mi stosowanie i teraz tak patrzę w internecie ale nie bardzo wiem czym się kierować i co wybrać

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry