reklama
diablica3010
mama na cały etat
hej dziewczyny....jestem choć ledwo żywa bo do szpiku kości leniwa.....ale sie zrymowało....musze zrobić coś do jedzenia jakiś obad? ziemiaki z klopsikami gotowanymi i sosik pomidorowy? to tak pod córę ale ja już się przyzwyczaiłam....
tyle roboty a mnie trzyma ten leń i ham puścićnie chce....dziecko mnie o 6 z łóżka zwlekło....teraz śpi a ja powinnam coś robić a mnie sie nie chce i jeszcze w piecu napalić bo zima w końcu zawitała i później na sanki sie wybieramy poszusować od płota do płota bo na szosie raczej nie poszalejemy
Jordzik a może bunny tu zaciągnąć co? bo nam zostanie na wrześniówkach i tyle ja widział....niech nam dodaje motywacji jako przyszła mama co nie?
tyle roboty a mnie trzyma ten leń i ham puścićnie chce....dziecko mnie o 6 z łóżka zwlekło....teraz śpi a ja powinnam coś robić a mnie sie nie chce i jeszcze w piecu napalić bo zima w końcu zawitała i później na sanki sie wybieramy poszusować od płota do płota bo na szosie raczej nie poszalejemy
Jordzik a może bunny tu zaciągnąć co? bo nam zostanie na wrześniówkach i tyle ja widział....niech nam dodaje motywacji jako przyszła mama co nie?
diablica3010
mama na cały etat
a i kochana sorki za moją ślepotę.....dla Łucji dużo zdrowia...udźwignie? niech sie choróbsko wynosi precz a kysz a kysz....tfu[to było splunięcie przez lewe ramie] może podziała
Ostatnia edycja:
K
kobietka22
Gość
Witajcie - wróciłam już, wczoraj gości dziś sprzątanie i wyjazd do teścia w odwiedziny bo sam tam siedzi szwagier z rodzinką wyjechał , teściowa w szpitalu, teść nam dał bażancika na rosołek i jutro gotuję zawieziemy teściowej w porze obiadowej , ja też rymuję
brakowało mi forum od wczoraj to już chyba nałóg

brakowało mi forum od wczoraj to już chyba nałóg

K
kobietka22
Gość
Jord- ja się łapie na tym ,że wstaję i już myślę co tam u dziewczyn na forum trzeba wejść i poczytać
a Bunny trochę tu pisała ,ale zniknęła na pewno wróci jak ją zawołamy:-)
Bunnyyyyyyy chodź no tutaj napisz co tam słychać

a Bunny trochę tu pisała ,ale zniknęła na pewno wróci jak ją zawołamy:-)
Bunnyyyyyyy chodź no tutaj napisz co tam słychać

diablica3010
mama na cały etat
Bunny nasz ciężarówkowy króliczku.....chodz do nas i porozmawiaj z nami a nie ciągle na wrześniówkach haloł.....
K
kobietka22
Gość
Diablica witaj :-) co tam na obiadek gotujesz?Męża masz w domku czy w trasie?
Ja już doprawiam rosołek dla teściowej i boję się przesolić bo ona na sól wrażliwa jak diabli , zawsze jak dla niej gotuję to się stresuję ,że coś nie tak zrobię , bo wiecie moja teściowa "najlepiej wszystko robi "
Ja już doprawiam rosołek dla teściowej i boję się przesolić bo ona na sól wrażliwa jak diabli , zawsze jak dla niej gotuję to się stresuję ,że coś nie tak zrobię , bo wiecie moja teściowa "najlepiej wszystko robi "

reklama
Podziel się: