reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy 2014

reklama
hej dziewczyny....jestem choć ledwo żywa bo do szpiku kości leniwa.....ale sie zrymowało....musze zrobić coś do jedzenia jakiś obad? ziemiaki z klopsikami gotowanymi i sosik pomidorowy? to tak pod córę ale ja już się przyzwyczaiłam....
tyle roboty a mnie trzyma ten leń i ham puścićnie chce....dziecko mnie o 6 z łóżka zwlekło....teraz śpi a ja powinnam coś robić a mnie sie nie chce i jeszcze w piecu napalić bo zima w końcu zawitała i później na sanki sie wybieramy poszusować od płota do płota bo na szosie raczej nie poszalejemy

Jordzik a może bunny tu zaciągnąć co? bo nam zostanie na wrześniówkach i tyle ja widział....niech nam dodaje motywacji jako przyszła mama co nie?

a i kochana sorki za moją ślepotę.....dla Łucji dużo zdrowia...udźwignie? niech sie choróbsko wynosi precz a kysz a kysz....tfu[to było splunięcie przez lewe ramie] może podziała

Ostatnia edycja:
Hello!

Jeju, coś się ogarnąć dziś nie mogę... :zawstydzona/y: Jakoś mi tak dzień minął szybko.
Ale życzę Wam miłego wieczorku i miłej niedzieli jutro!

Witajcie - wróciłam już, wczoraj gości dziś sprzątanie i wyjazd do teścia w odwiedziny bo sam tam siedzi szwagier z rodzinką wyjechał , teściowa w szpitalu, teść nam dał bażancika na rosołek i jutro gotuję zawieziemy teściowej w porze obiadowej , ja też rymuję:-D
brakowało mi forum od wczoraj to już chyba nałóg
:tak:

Jord- ja się łapie na tym ,że wstaję i już myślę co tam u dziewczyn na forum trzeba wejść i poczytać:tak:
a Bunny trochę tu pisała ,ale zniknęła na pewno wróci jak ją zawołamy:-)
Bunnyyyyyyy chodź no tutaj napisz co tam słychać:-D

Diablica witaj :-) co tam na obiadek gotujesz?Męża masz w domku czy w trasie?
Ja już doprawiam rosołek dla teściowej i boję się przesolić bo ona na sól wrażliwa jak diabli , zawsze jak dla niej gotuję to się stresuję ,że coś nie tak zrobię , bo wiecie moja teściowa "najlepiej wszystko robi
":sorry:

reklama
Do góry