reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Hej dziewczyny

w weekend mi ciezko zajrzec bo z adaskiem mezem chce spedzac wiecej czasu:tak:

bunny- jak sie mieszka razem to tak bywa ale staraj sie stawiac na swoim i koniec... ja walczylam chyba z 5 okraglych lat z tesciowa :baffled: i z moja mama ale moja to ustawilam po 2 miesiacach do pionu ale tesciowa byla ciezka:no: i ja tez skarzylam sie do meza skarzylam skarzylam a on ja ustawial bo tak trzeba to jego matka ja nie bede obcej konbiety wyzywac... i uwazam ze powinnas sie z nim dzielic takimmi rzeczami a nie trzymac w sobie bo ty sie bedziesz wykanczac psychicznnie:no:

jak to dobrze ze dzien sie konczy, mlody juz zasypia potem ja wskocze do wanny i lulu wczesniej jeszcze tylko ksiazka i mam nadzieje ze jutrzejszy dzien bedzie dla nas wszystkich udany

reklama
Przyłączam się do dziewczyn i proszę Kinga daj znać jak przebiegła twoja wizyta.

Chyba od wtorku przez jakiś czas mnie z wami nie będzie, bo siada nam laptop i chcemy go wysłać do naprawy (na szczęście do września jest jeszcze na gwarancji). Mam nadzieję,że jutro uda mi się jeszcze napisać posta po wizycie u ginka, no i jutro czekam też na wynik testu PAPP-a.

Miłęj niedzieli

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry