reklama

Mamy listopad 2013

Hallo

Ja jestem lekko nieprzytomna naprawde... Zaprowadzilam adasia wstawilam zmywarke pralke i odkurzylam i tak mysle czy juz myc okna bo pogoda sie poprawila... a okna sie prosza od zimy zeby sie nad nimi zlitowac... ale z drugierj strony jestem taka spiaca ze padne zaraz na siedzaco..:baffled:

Gdynianka chyba zaczynamy podobny dzien:sorry2::sorry2:

reklama
amethys nie martw się na zapas, na pewno wszystko będzie dobrze. Musi być!
rojku powodzenia na wizycie, oby wszystko było ok. gdynianka za Ciebie też trzymam kciuki, i oby telefon nie zadzwonił.
kamilka87 ja nad moimi oknami zlitowałam cę w piątek, bo już też wołały o pomstę do nieba. ALe wcześniej nie chciałam szaleć, bo ciągle zdarzały mi się te plamienia i różne takie, więc czekałam do II trymestru.

Byliśmy wczoraj na komuni, nawet nie było tak tragicznie nudno jak się spodziewałam, Antoś był grzeczny, bawił się z innymi dziećmi, nie marudził, więc było ok.
Mąż przywiózł wczoraj od teściów wyroby z własnej roboty. Wątrobianka...przepyszna. Lubię takie rzeczy. Zupełnie coś innego jak ze sklepu, gdzie wszystkie szynki smakują tak samo.

Kochane zadzwoniłam sama do poradni,bo bym z nerwów nie dała rady czekać, pani podała mi przez telefon wyniki, są genialne:-) O wiele lepsze niż z usg, podam w przybliżeniu, bo dokładnie z wrażenie nie zapamiętałam:
Zespół Downa 1:16.000
Zespół Edwardsa 1: 6.500
Zespół Patau 1:9.000
Nie ma wskazań do amniopunkcji:-) To jeden ze szczęśliwszych dni w moim życiu:-)

gdynianka super wiadomosc. Cudnie, cudnie, cudnie :-D
Dziewczyny czy ktoras z was ma tez tak czeste bole glowy? Normalnie mi peka, a tu w pracy tyle do zrobienia:baffled:
Jeszcze do tego chyba moja corcia ma alergie na jakies pylki:-(W zeszlym roku i tym o mniej wiecej tej samej porze miala zapalenie spojowek. Jutro idziemy do alergologa na kontrole azs,to przy okazji sie dowiemy o testy. Echhhh
Co do okien, to uwazajcie na siebie. Ja pomylam jak tylko mi troche energii wrocilo. Efekt byl taki, ze potem caly tydzien siedzialam chora na zwolnieniu :baffled:
Aaa i jeszcze sie pochwale, juz na pewno czuje ruchy:-D:tak:

Ostatnia edycja:
Gdynianka FANTASTYCZNIE!!!!!!!!!!!!

Ale się objadłam wstyd:zawstydzona/y:
Ja mam bóle głowy niemal codziennie ale pomaga mi mała kawa z rana... cóż już nie wyrabiałam i uznałam to za mniejsze zło:sorry2::sorry2:

Wczoraj byłam wykończona.Dzień zaczal sie od koscioła i spowiedzi przedślubnej, ksiądz bardzo miły nic się nie wypytwał wręcz przeciwnie gratulował i same dobre słowa mówił byłam wzruszona.Nie mówi się o pokutach jak się dostaje ale ja się pochwale bo naprawde pierwszy raz w życiu popłakałam się ze szczęścia w konfesjonale.Kazał iść na majówkę razem z partnerem i jak bedzie litania czymać się za ręce.
Później obiadek a po obiadku pojechaliśmy na turniej piłki nożnej moich braci ( 9 i 11 lat) Turniej był dla dzieci od 5 lat do 12.Jak widziałam te małe dzieci wiek 5-6 lat jak grały w piłkę, słodko to wyglądało takie małe bąbelki i bardzo dobrze grały.
Po turnieju pojechaliśmy do bonarki zamówić obrączki, z czego się okazało że trochę późno się za to zabraliśmy bo czeka sie caly miesiac na wyrób obraczek.Myśle że 12 czerwca już będą a 15 mamy ślub.Akurat była przecena w aparcie i można było naprawdę w czym wybrać.Następnie udaliśmy się do smyka i tam kupilam kocyk bo bardzo mi się spodobał z żyrafką za jakies 39,90 cena dobra jak i jakość.
Wieczorem wróciliśmy było koło 21 byłam wykończona i zmęczona, bolał mnie bok a raczej tak dziwnie kuł.W sumie od samego rana na nogach więc nie ma co się dziwić.

Również trzymam kciuki za wasze wizyty ja dopiero 20 maja a już się stresuje

reklama
Gdynianka gratuluje... w zeszłej ciąży wyniki usg były rewelacyjne ale juz w sumie test potrójny gorszy ..
Lekarz tłumaczył że reszta to statystyki... w ogólny wynik wlicza sie wiek, ilośc, ciąż, historie rodzinna itp. Wiec ja sie spodziewam nieco gorszych wyników ale nie panikuje bo wpływu na to nie mam. Wizytę u gp mam na 15 wiec spoko... obstawiam anemie i jakieś bakterie w moczu ... mam tą przypadłość ze bardzo często mam infekcje ... juz od kilku lat zażywam żurawinę i jakos to ogarnęłam W ciązy jednak dokucza mi to bardziej. Od nastu lat mam bakterie w pęcherzu moczowym i jakoś pozbyć sie jej nie mogę i z tego względu w ciąży dostaje na bakterie w moczu antybiotyk.
U nas świeci słonce i strasznie wieje ..grunt że nie pada :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry