reklama

Mamy listopad 2013

Kochana na mnie nic nie działa, juz dawno przed ciązą miałam problemy mega, a teraz są MEEEEEEGA, takze zadne jogurty, sliwki, woda itp nie pomoze...bo miesiąc bym sie nie wyprózniła...takze ja niestety musze stosowac mocniejsze specyfiki.

reklama
Kinga- ja swego czasu też miałam ten problem, nic nie działało. ani jogurty, ani herbatki, zero. aż któregoś pięknego dnia wypiłam maślankę. efekt jak po fortransie (niestety miałam nieprzyjemność pić to ohydztwo :/ ) może i na Ciebie zadziała. a jeśli nie, to zapytaj farmaceutki- ona na pewno doradzi

heheh u mnie też dzisiaj frytki i zrobiłam sobie nugettsy z piersi z kurczaka i sałate pyychozaaaa :)

WITAM NOWE CIĘŻARÓWECZKI i ZYCZE DUŻO ZDRÓWECZKA

u mnie na regularne wypróżnienia działa rewelacyjnie arbuz. nie jadłam go przez 2 dni tak nic tez nie było , a wcześniej jadłąm codziennie i codziennie było wypróżnienie. na każdą działa wszytko różnie ale moim zdaniem nalezy duuużo pić.

jolka - moim zdaniem nie ma co pytać farmaceutów bo oni mogą polecać rzczy które maja w pormocji albo dostaną profity jakieś za sprzedaną pewną ilośc produktów, moim zdaniem się nie znają. chyba ze jest jakiś znajomy zaufany farmaceuta.

ale dostałam zadanie ;-) koleżanka pisała czy zrobię tort na wieczór panieński hahah już raz robiłam i widziała fotki i tak mnie długo prosiła aż się zgodziłam wymyśliła sobie tort ze stojącym penisem hahaha w końcu jakieś zadanie na którym trzeba się skupić i nie myśleć o problemach

Ja też mówię on, w sumie to już mówię Kubuś lub Kubulek :-p Chciałam dziewczynkę, jednak nagle mi się wszystko odmieniło i czuję, że będzie chłopczyk :tak: Nie mogę się doczekać wizyty u gina, jeszcze 14 dniiii :(

no mi śię sniło ostatnio że mam chłopczyka w brzuszku mój mężczyzna czuje tez ze to będzie chłopczyk Tymuś :) marze o dziewczynce HOnoratce ale ważne że dzidziuś będzie zdrowiutki . :-):-)

segrgator rzeczycziwście przepiękny !!!

Hej dziewczynki:-)
Piszecie tyle ze nie daje rady wsztstkuego nadrobic tym bardziej ze rzadko ostatnio tu bywam. Obiecuje ze jak bede miec wiecej czasu to nadrobie. Tymczasem witam nowe listopadoweczk :-)
Ja dzisiaj bylam ba wizycie ale niestety nie mialam USG, poza rym wszystko dobrze. 10 czerwca bede miala kolejna wizyte i usg. Moze wtedy juz sie dowiem czy to chlopczyk czy dziewczynka.
Teraz ide spac wiec zegnam was kochane brzuchatki. Milej nocy

reklama
Od 23 maja w Lidlu będą bodziaki i spodenki niemowlęce i biustonosze do karmienia, pasy, spodnie dzinsowe i majciory :)

Jolka6621 jeśli mogę wiedzieć, to skąd jesteś?
Powodzenia na egzaminie!

Gusiak88 nie ma to jak dobrze dobrany stanik! Zazwyczaj właśnie kobiety ze względu na ograniczony zakres dostępnych rozmiarów mają źle dobrane staniki. Ja tak miałam póki nie poznałam Effuniaków.

i_carrie sto lat!

kika80815 witaj! jesli chodzi o rozpoznawanie płci, to myślę, ż zależ o i od sprzętu i od tego, czy dziecko chce się pokazać :P i odpowiednio ułoży

amethys pyszny obiadek miałaś, aż mi ślinka cieknie!

ursula w poprzedniej ciąży mi się śnił chłopiec a była dziewczynka, teraz mi się śniła dziewczynka, więc ciekawe, czy znów na odwrót będzie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry