melonowa89
Fanka BB :)
a znasz to co szczesniak spiewa? Twoja miłość - piękne!
zaraz przesłucham
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a znasz to co szczesniak spiewa? Twoja miłość - piękne!
z maryjnych to lubie jest na świecie miłość (tylko wydaje mi się że nie jest tak uroczysta zeby na slubie byla), ale to też zależy od młodych, czy chcą mieć uroczystość taką bardzo podniosłą itd, bo faktycznie ave maria to baaaardzo czesto jest
dziewczyny a jak sadzicie, w którym tygodniu warto dopatrywać się płci?? ja ze swoim synkiem wiedziałąm dopiero w 26 tyg natomiast moja przyjaciółka już w 16 wiedziała, ze córa będzie ciekawe czy to od sprzętu zależy czy od tego jak się maleństwo ułoży![]()

Dasz radę, niczego nie odkładaj, bo potem będzie trudniej. Ja urodziłam synka 2 miesiące przed obroną pracy licencjackiej i wszystko się udało, obrona na 5:-) a też miałam takie myśli, czy nie przełożyć obrony. a potem od razu zaczęłam magisterkę.jeszcze tylko jeden egzamin i obrona haha i zastanawiam się czy dam rade z magisterką czy złożyć papiery czy roku nie odczekac