reklama

Mamy listopad 2013

hejka jestem tu nowa. Ogarniam to forum jeszcze do końca nie wiem co i jak licze na pomoc z Waszejs trony. Zaglądam tu stosunkowo późno w porównaniu do Was. Ja jestem w 11 tygodniu ciązy i to moje drugie dziecko. Pierwszego mam synka 4 latka. Oboje z męzem się cieszymy lecz ja jak to ja jestem pełna obaw wiadomo my kobiety tak mamy. Fajnie się Was czyta zwłaszcza, ze mam dużo czasu w pracy:)
Pozdrawiam Wszystkie listopadóweczki

reklama
Ostatnia edycja:
Pozdrawiam wszystkie nowe listopadówki :)

ja tam swojego brzucha na razie nie wstawie ;P trochę twardnieje, ale nadal spożywczak widać ;D

Właśnie robią mi się domowe frytki w piekarniku (mniaaaam) i ryba czeka na smażenie. DO tego surówka z ogórków kiszonych i czekam na mężusia. Od kiedy jestem w domu ma ze mną dobrze ;) Jutro wpada kumpela, więc dzisiaj chce upiec najlepsze majowo-czerwcowe ciasto czyli biszkopt z truskawkami i galaretką :)

Kika-witaj:-)
I_carrie-wszystkiego najlepsiejszego! zdrowego dzidziusia przede wszystkim:-)

Ja już jestem po zakupach. schodziłam całą bonarkę od dołu do góry i kupiłam jednak sukienkę w takko:-D któraś tu wczoraj kupiła koralową- ja niestety wyglądałam w niej jak w koszuli nocnej lub namiocie:rofl2: ale za to kupiłam sobie taką zwiewną białą z kolorowymi kwiatami, w kolanko, tył przedłużany, z gumką pod cycem. myślę, że całe lato (czyt. wszystkie imprezy) będzie mi służyć. nogi mi do tyłka wchodzą. zjadłam właśnie obiad i nie mam weny do nauki...wolałabym iść spać, ale to zbyt wcześnie:-D

No właśnie coś bym zjadła ciągle tylko wcinam słodkości :) wczoraj no obeszłam 3 sklepy żeby znaleźć Flipsy czekoladowe a kiedy już je dorwałam to mąż za głowę się chwycił :)swoją drogą też posiedziałabym w domu już mi się chce na wolne mam dość swojej prac

Kilka za mnie zdecydował organizm - w niedzielę trafiłam do szpitala z atakiem rwy kulszowej. Do tej pory byłam uparta - chciałam pracować do 7 miesiąca, być twarda itp ale życie pokazało inaczej...Muszę być sprawna jak maluch się pojawi na świecie, więc tak oto znalazłam się zwolnieniu ;)

reklama
dziewczyny a jak sadzicie, w którym tygodniu warto dopatrywać się płci?? ja ze swoim synkiem wiedziałąm dopiero w 26 tyg natomiast moja przyjaciółka już w 16 wiedziała, ze córa będzie ciekawe czy to od sprzętu zależy czy od tego jak się maleństwo ułoży:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry