melonowa89
Fanka BB :)
Mama Kangura baba powiedziała mi, że to jest w gabinecie zabiegowym i dlatego nie może wejść, mam nadzieje że nie będą chcieli mi pobierać płynu owodniowego bo na to się nie zgodzę słyszałam, że przez to można stracić dziecko

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Mama Kangura baba powiedziała mi, że to jest w gabinecie zabiegowym i dlatego nie może wejść, mam nadzieje że nie będą chcieli mi pobierać płynu owodniowego bo na to się nie zgodzę słyszałam, że przez to można stracić dziecko
![]()
U nas jest to samo. Mały chodzi pierwszy rok do przedszkola i jest chory bez przerwy od października, nie chodził do przedszkola przez całe 3 miesiące, po drodze zaliczyliśmy nawet szpital, a potem na zmianę przedszkole i dom... Teraz na wiosnę jest trochę lepiej, ale i tak choruje - równe 2 tygodnie temu miał ropną anginę, był w przedszkolu 4 dni, a dzisiaj znów byliśmy u pediatry i następne 2 tygodnie w domu spędzi:-( Też mam już tego serdecznie dosyć i naprawdę bardzo się boję, że jesienią będzie zarażał noworodka. Staram się o tym nie myśleć, ale jakoś mi to nie wychodzi. Na pewno drugie dziecko zaszczepię przeciw pneumokokom i rotawirusom najszybciej, jak się da.Ja mam mega doła i lenia. E. znów jest chora -tym razem trzy dni poszła do przedszkolaI tak jest od listopada: trzy cztery dni pójdzie do przedszkola, a potem trzy tygodnie choruje. Mam dosyć. Drugie się urodzi w listopadzie - i co? Przywiozę noworodka do domu, w którym przedszkolak non stop kolor zasmarkany i kaszlący??? Czarno to widzę...