reklama

Mamy listopad 2013

A ja wam powiem, że tak szczerze, to nie wiem, czy chcę chłopca, czy dziewczynkę. chyba na prawdę jest mi to obojętne... Byle szczęśliwie donosić i urodzić zdrowe dziecko.

reklama
amethys dobrze że tylko to, leki pomogą i bedzie ok :)
gdynianka super!
mb_1 gratuluję ruchów :)
czekoladka21 fajna pokuta :)
Mama Kangura o matko :( ale dobrze że masz L4 odpoczniesz i może nie będzie bolało
justyn.ka dobrze że po tym łokciu nic Ciebie nie boli

martula1985 nie denerwuj się :( znajomych wkurzających nie widuj bo szkoda nerwów, teraz odpoczywaj i spokojnie oby nie było więcej plamień.

maddlena zazdroszczę wyprawy na kabaret :) a te herbatkę można pić?

w niedzielę byłam na komunii i tak się objadłam że szok :( nie mam internetu :( dopiero za jakieś 3 dni podobno ma być i korzystam z sieci z osiedla ale raz działa a raz nie więc tak mało zaglądam tu :( pozdrawiam wszystkie :)

Hej kochane :)

Kinga bardzo wam współczuje i życzę dużo siły. W zeszłym roku nagle zmarł mój dziadek, to była pierwsza tak bliska osoba dla mnie, więc wiem, co czujesz...

Słuchajcie, czy komuś na razie lekarz przepowiedział chłopca? Bo jak czytam to same dziewczynki :) Czy to znaczy, że w listopadzie urodzą się same baby? ;) (na to liczę hihi)

Wczoraj w Biedronce kupiłam komplet 3 body (z żyrafką, małpką i hipopotamem) w kolorze ecru. Rozmiar niby 68, ale są maleńkie, więc się szybko przydadzą i za trzy zapłaciłam 20 zł. Kupiłam też ręcznik z kapturkiem do kąpieli brudny biały z krówką za 20 złotych. Śliczne i 100 procent bawełny :)

A dzisiaj jestem już po śniadanku i kawie i zajadam delicje z białej czekolady ;P Zaraz znowu biorę się za sprzątanie. Przez zwierzaki robię w kółko to samo...;/

Co co kiszonej kapusty to może szybkie paszteciki? Sama nie wiem, co ugotować? Może rybę usmażę z frytkami?

nie cierpię mleka :eek:

jeśli chodzi o płeć to moja kobieca intuicja mówi mi, że będzie chłopak.. wszyscy mi tak mówią, nawet teściowa mi tak wywróżyła i kuzynka też, że pierwszy chłopak a druga dziewczynka, zobaczymy :laugh2: ważne żeby było, i żeby było zdrowe :-) natomiast mój mąż ostatnio zafiksował na dziewczynkę, bo mówi że skoro wszyscy twierdzą że będzie chłopak, to znając nasze szczęście będzie na odwrót ;-)

Z kiszonej kapusty to można zrobić pyszne łazanki ..albo krokiety albo pierożki albo po prostu pyszny kapuśniak ... albo paszteciki .. kapustę z grochem, bigosik na szybko, zasmażaną kapustę z pieczarkami albo grzybami leśnymi i z kminkiem.... kocham gotowac !!!!!!!!!!!!!!

reklama
A ja ze tak powiem "im dalej w las" tym jest mi coraz bardzie obojętne :) Córka mówi ze w końcu chciałaby mieć siostrę bo ma samych braci -czterech :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry