reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Witajcie dziewczyny
trochę miałam do nadrobienia ... już zapomniałam której co miałam odpisać mam nadzieje że nie będziecie złe jak napisze ogółem ;-) gratuluje Wam udanych wizyt, świetnych wyników i współczuje objawów i porąbanych znajomych. Ja ostatnio nie ogarniam... w niedziele od 8 rano byłam u teściów i pomagałam im przy przyjęciu w domu byliśmy ok 22 wysiadłam wczoraj od rana tez byłam teściów i późniejsze na uczelni. wczoraj cały dzień mi głowa pękała :-( i od wczoraj wieczora męczy mnie zgaga :wściekła/y: masakra ... aż wymiotować mi się chce :zawstydzona/y:
dziękuje ze trzymałyście za mnie kciuki 2 egzaminy zaliczone z jednego mam dopytke nie wiem dlaczego bo byłam pewna że zaliczę :-( i jeden egzamin przeniosłam sobie na przyszły tydzień bo ostatnio nie za dobrze się czułam

Gdynianka gratuluje córuni oby nic tam nie wyrosło .... :)

Hej zyje i nie mam sil:-D

Mlody w przedszkolu a ja dopieroi zjadlam sniadanie wypilam kawe i zbiore zaraz lozka i mam free:-)

ale sie dzisiaj ucieszylismy z synkiem bo wyszlam na balkon a tam nasze warzywka zaczely rosnac:-) wkoncu bede miala koperek i szczypiorek:tak:

kamilka ale wam fajnie. Ja to namietnie rzezuche sieje:-D
melonowa gratuluje zaliczen, a za dopytke trzymam kciuki. Na zgage jak najbardziej migdaly.
Ja kolejny dzien z ciezka glowa. Nie wiem co sie dzieje, ale ten bol jest juz notoryczny.
Zazdroszcze tym, ktore moga posiedziec sobie w domku, choc pewnie jakbym juz siedziala, to by mnie nosilo, zeby isc do pracy:rofl2:
Moje dziecko cos po naszym wyjezdzie marudne. Chyba musi znow wrocic na wlasciwe tory, a tu kolejny wyjazd w czwartek nam sie szykuje.
Dziewczyny wczoraj otworzylam woreczek z kapusta kiszona( oprzec sie jej nie moglam).Podpowiedzcie co na szybko moge z niej upichcic?
Gdynianka gratuluje dziewczynki:-D A w ogole chcecie wiedziec dziewczyny, co bedziecie mialy?
Ja jesli dzidzia sie bezwstydnie pokaze, to ok, ale jesli bedzie specjalnie trzeba szukac, to moge sie dowiedziec nawet przy porodzie.
Mam jeszcze pytanko jest tu jakas mamusia po cc? Mam ostatnio takie dziwne ciagniecia blizny i sie zastanawiam, czy to normalne.

gdynianka gratuluję dziewczynki, trzymam kciuki, żeby się sprawdziło. W sumie to chyba staraliście się o dziewczynkę jeśli chodzi o metody owulacyjne i chyba się udało :-) ???
mb 1 ja jestem p cesarskim cięciu, na szczęście nic mnie nie ciągnie, może warto skontaktować się z lekarzem

U mnie dziś piękne słoneczko i zaraz idę z Basią na spacer. Zupełnie inne samopoczucie jak jest słonecznie na dworze. Tak bardzo Wam zazdroszczę tej rozpoznanej płci, ja już tak nie mogę się doczekać ...:zawstydzona/y:

reklama
gdynianka gratuluje dziewczynki.

Jeśli chodzi o mnie jest mi obojętne co bedziemy mieli czy chłopca czy dziewczynkę. W piątek idziemy na usg genetyczne, mój mąż liczy że coś będzie widać ale moim zdaniem nie bardzo. Ale tak czuje, że chciałby chłopca;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry