reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Martula - odpoczywaj kochana, bo przy plamieniach to nie ma żartów. Ja też od dzisiaj zwalniam tempo, chociaż jak zanosiłam zwolnienie, to chciało mi się ryczeć - tak jakbym odchodziła i zostawiała tam w pracy swoją niezależność, a witała coś, czego...jeszcze nie znam ;) Mam nadzieję, że mi to przejdzie szybko.

Byliśmy z M na "Oszukanych" w weekend. Polecam - zryczałam się, film bardzo fajny, sentymentalny. Ok, idę robić kurczaka z sosie śmietanowym ze szczypiorkiem i makaron ;)

Odpoczywam sporo, ale wczoraj znajomi wprosili się na kawę o 12.30 z dwójką dzieci i wiecie co, chyba liczyli na to, że obiad od nas dostaną! w końcu mąż się zlitował i w deszczu poszedł grilla rozpalić, żeby się nażarlii pojechali, biedny jeszcze dostał opieprz od koleżanki,że za bardzo kiełbasę spiekł i że dzieci będą brzuszki boleć.. powiedziałam jej wtedy że nikt im nie każe jeść jak się nie podoba.. nie rozumiem, jak można się wprosić do ciężarnej, która musi leżeć na obiad i siedzieć 6 godzin :no: nie chcę ich widzieć przez najbliższe pół roku..

Martula ale masz znajomych... moze trzeba im powiedziec w krótkim komunikacie ze odpoczywasz nie masz nastroju na goszczenie sie teraz.... niektórzy nie znaja umiaru..strasznie to przykre

Hej Kobitki, cieszę się że u Was w zasadzie wszystko w porządku :) Któraś pisała, że cierpi na bóle głowy. Niestety i ja z nimi walczę. Ale gdy ból nie przechodził ani na chwilę przez 3 doby wzięłam apap i jak ręką odjął. Wieczorami czasem jeszcze czuję ucisk w tym samym miejscu ale spokojnie mogę usnąć i rano jest lepiej.
Martula kurcze ja też mam problem ze znajomymi, tzn na szczęście nikt się do mnie nie wprosił ale mam dobrego przyjaciela który w zasadzie dzień w dzień do mnie pisze z propozycją spotkania. I nic do niego nie dociera, wyjaśniałam, że o 21 to ja padam spać, że mam mdłości a od 2 tygodni cierpię z powodu bólu głowy, a ten nic - a może wpadniecie na grilla, a może wpadnę z piwkiem na meczyk. Aż w końcu się wkurzyłam i przestałam się tłumaczyć i odbierać telefon. Wiem, że to nieuprzejme ale bardzo mi przykro że nie mam głowy, siły i ochoty na spotkania. Niech się obrażają, trudno :/
My dziś kontynuujemy remont, tzn m kontynuuje ja staram się jedynie ogarniać towarzyszący temu bałagan :/ Wpadliśmy na chwilkę do Świata Dziecka zobaczyć wypatrzony wózek na żywo, generalnie m się rozpłynął wśród zabawek, karuzeli i kubusiów puchatków:) znaleźliśmy lampę do pokoju maluszka a z resztą czekamy na ujawnienie się Robaczka bo nie wiemy w którą stronę skłaniać się z kolorami chociaż trudno mi było się dziś powstrzymać bo przyznam, że w tym sklepie oferta jest szeroka i ceny naprawdę fajne.
Od kilku dni od rana odczuwam dziwny ból, jakby takie "rwanie", kłucie w kroczu. Przedziwna rzecz ale mam nadzieję, że wszystko ok.
Ściskam Was Dziewczyny, miłego wieczorku :)

Gusiak- zasłabłam, pierwszy raz mi się zdarzyło, ale naszczęscie mąż był obok;) Wszystko jest ok poza siniakiem na nodze;)
Gdynianka cudowna wiadomość.
Jutro idę na badania, dostałam skierowanie na CRL igg, Igm, - musze to zrobić, gdyż u mojego męża w rodzinie jest wujek głuchoniemy, mam nadzieje, że wszystko będzie ok. A w piątek usg genetyczne.
A dzisiaj jestem masakrycznie zmęczona, byłam u mamy pomagałam jej sprzatać. I nie czuje nog. Wskakuje do łózeczka i odpoczywam. Pogoda okropna, zimno, chlapa, pada.

martula tak to jest z tymi znajomymi, mnie oststnio zona kuzyna wkurzyła bo wprosiła sie do nas a do tej pory wogole miała nas gdzieś , a teraz chciała sprzedać nam ubezpieczenie....co za babsko, odpuścic nie chciała

gdynianka gratuluje spokoju ;-)
rwa kulszowa- mamo kangurkowa, gusiaku, wiem co czujecie, znowu mnie napada....to jakas masakra, posladek przez srodek mnie boli, noga dretwieje, a to dopiero 4 miesiac przed nami...

widziałam wczoraj dawno niewidziana kumpele, mówi do mnie- ale sie zmieniłas na twarzy, taka masz pociągłą buzie- wiec wnioskuje że może na tą córke co? chciałabym ;-)

kamilka widziałam brzuszek- podobny do mojego ;-)

ursula tez miłam już kilka razy jakby kłócie w pochwie, ale mineło po momencie
amethyst- ja ide badac krew i mocz jutro, ciekawe co mi wyjdzie ;-) musisz duzo zdrowego jeść ;-)

ja dzis planuje po pracy zrobić naleśniki w srodku ze szpinakiem i kurczakiem zapiekane z serem, a co!

jeszcze jedno chciałam wam napisać.
w sobote byłam w takko fashion, nie wiem czy u was w waszychmiejscowościach jest ten sklep, ale kupiłam długą koralową sukienke podcinaną pod biusutem, piekna za 69 zł. idealna na wesela, inne uroczystości z żakiecikiem i jakimś wisiorem super.
mój p zachwycony, brzuch sie tam zmieści nawet megggaa duży, wiec na dwa wesela w lipcu i wrzesniu mam juz strój, pozatym zakryje spuchniete nogi, bo jest długa...a znajac życie bede mieć bańki.

mam rozmiar L, wiec dla dużych kobiet jak ja - informacja że nie pogrubia jest pewnie na wage złota, a ta faktycznie jest fajnie skrojona.
polecam dziewczyny, jeśli ktoś ma jakieś imprezy naprawde za tą cene warto!

reklama
Witam Was kochane, przepraszam , ze sie nie odzywałam, ale mielismy tragedie w rodzinie, umarła moja siostra cioteczna,mojej mamy siotry rodzonej córka, wiec bardzo bliska rodzina.Chorowała całe , zycie..miałam przeszczep nerki tóry sie przyją..i zaczeła zcy normalnie, a niedawno dopadł ja rak, nagle i niespodziewanie umarła,bo rokowania miała niezłe...takze ptrzezyliusmy to bardzo.Wizyte mialam wczoraj,maleństwo ma sie dobrze, pomierzone i lekarz powiedział, ze wsio ok jak na jego oko, oczywiscie poinformował o tescie papa ale , ze ja mam 29 lat to i tak nie ma co do niego wskazan skoro z usg jest ok, ale poinformowac musiał..robaczek ma 6 cm , wiec spory jak na ten tydzien ciązy, jest jak to lekarz powiedział, z wyższej granicy(mi ogólnie sie duze dzieci rodzą, 1 syn 4550 a drugi 3950, wiec teraz nie licze na mniej ;)..wiercipięta z niego, i lekarz musiał troszke sie z nim podroczyc zeby go pomierzyc :) Nie wiem jaka płec bo lekarz powiedział, nie chce teraz na nic obstawiac, jak bede 6 czerwca, to bedzie 16 tydzien ciazy to powinnam juz wiedziec.Ale najwazniejsze, ze zdrowe!Ciesze sie , ze u Was w porządku, dla tych co mają zmartwienia i gorsze dni tule mocno i całuje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry