reklama

Mamy listopad 2013

No ja takie 70% mam sklonnosci na coreczke tak bardzo bym chciala ale jesli bedzie synek tto swiat sie nie zawali... przynajmniej wszystko bede miala po starszym:-) Zreszta zawsze chcialam parke miec dlatego jakos tak teraz wyczekuje...
i chcialabym zeby tego 10 czerwca mi potwierdzila ta plec:tak:

Zrobilam zupe pomidorowa i pozniej usmaze nalesnikow i dzis mamy taki oobiadek:-)
Wczoraj zlozylismy lozko Adasiowi to co ma od kompletu mebli i dzis maz kupi stelaz a w piatek moze materac:tak: i kupie mu posciel w McQuina i chyba juz bedzie mnial raj w tym pokoju:tak:

U nas idzie ciepleko normalnie super wkoncu bo wczoraj to porazka...

reklama
MamaKangurka, Amethys macie jakis przepis na te paszteciki? Chyba zrobie te lazanki, ale moze pare pasztecikow tez bym zarobila:rofl2:
Ja to zdecydowanie wole piec niz gotowac.
Dobra zmykam z pracy po moje dzieciatko i do dermatologa.

cześć dziewczyny! u mnie dzisiaj szaro chociaż trochę się przejaśnia
mama Kangura, oglądałam te śpioszki, też chciałam takie wybrać jak ty bo nie znam płci ale były same powyżej 70cm i się jeszcze zastanawiam chociaż są boskie, podobają mi się jeszcze te kocyki a rożek już mi mama powiedziała że tam kupi :)
natalunia mam wyzytę wtedy co ty, przy 18 tc również na to liczę że poznam płeć ;)
amethys kocham kapustę w każdej postaci !!! :szok:

nie mam zdania co do płci ale łapie się na tym że się zwracam do brzucha lub mówię o dziecku jakby to był chłopak :)

ja mam jakiś wisielczy humor :-( jeszcze dzwoniłam do szpitala pytać czy mąż może uczestniczyć w tym usg genetycznym ... i NIE MOŻNE :-( siedzę i ryczę ..... ma takiego doła, Jemu tak na tym zależało i ja się cieszyłam, ze nie będę sama, że będziemy w końcu razem w tym uczestniczyć .... coraz bardziej się boję tego badania

Przepraszam, że tak marudzę ... :-(

melonowa89 niestety takie są realia naszych wizyt na NFZ, masakra

Ale o pysznościach piszecie, aż ślinka cieknie:-)

Odnośnie płci ja mam wizytę za tydzień już będę w 16 tygodniu, więc śmiało można byłoby podpatrzeć. Niestety wiem, że mój lekarz dopiero mówi płeć na połówkowym... Masakra jakaś, chyba za tydzień powiem, że nie wyjdę z gabinetu jak mi nie powie kogo mam w brzuchu. Ja z kolei chciałabym chłopca, tak dla parki, ale dziewczynka też jest fajna. W sumie jest mi obojętne, ale chciałabym po prostu wiedzieć.
Ja mam z kolei przeczucia na chłopaka, wszyscy mówią wokoło, że będzie chłopak. Mój mąż tylko mówi, że jak wszyscy tak mówią to będzie dziewczynka. Oj już taka jestem niecierpliwa....:crazy:

reklama
a na problemy z zaparciami to polecam suszone śliwki, nic tak nie pomaga ;-) mi lekarka nic nie mówiła o herbatkach, w sumie to czytałam, że niektóre zioła mogą zaszkodzić..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry