reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Dziewczyny, każda w Waszych historii chwyta za serce. Są one smutne, ale w każdej z nich można znaleźć siłę.

Nonek, ja nie wiem, czy to krakowski klimat, ale (mimo że nie zjadłam wczoraj dużo) całą noc brzuch mnie bolał i spać nie mogłam, ledwo widzę na oczy - to będzie ciężki dzień :/
ursula - ja też chętnie bym się gdzieś wyrwała, bo już mam dość miasta, ale póki co wymioty i mdłości utrudniają mi wyjazdy do pobliskiej galerii czy sklepu, więc jakieś podróże też muszę odłożyć raczej... a chociaż bym do rodziców do Kielc pojechała...

Spokojnego i pogodnego dnia!

Witam Was dziewczynki,
Ja z kolei miałam okropny dzień pod względem jedzenia. Nic mi nie przechodziło przez gardło. Masakra jakaś. Jem na siłę, a w sumie odczuwam głód. Wczoraj miałam ochotę tylko o 22:30 na groszek z puszki, zjadłam cały. Martwi mnie ten brak apetytu, bo dzidzia może nie dostanie wszystkich skladników. Lody i wszystko co związane z czekoladą nie przechodzi mi przez gardło. Normalnie przed ciążą mogłam jeść słodycze tonami. No ale waga stoi chociaż w miejscu, przy mojej nadwadze to chyba dobrze.

Jutro mam wizytę u gina i byłby doskonały moment na poznanie płci (16 tydzień). Tylko wiem, że mój gin mówi dopiero na połówkowym, poproszę go ale niestety nieugięty jest. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty,

Cześć dziewczyny... wczoraj wieczorem zaczął Mikołaj wymiotować i tak trwa to do dziś... Całą noc zmieniałam posciel, został mi jeszcze tylko jeden komplet...Wszystki reczniki... padam...A jeszcze m szedł do pracy wyjątkowo na 2.30 wiec od 3 biegałam od sypialni do sypialni bo jak na złośc Jeremek coś źle spał. Panuje ponoć jakas grypa żołądkowa .... Dzwoniłam do GP powiedział ze spokojnie dzis wieczorem powinna byc poprawa a jak zapytałam co zrobić zeby młodsze nie złapało to odpowiedział ze nic sie nie da zrobic ... trzz byc dobrej mysli... padam...

hej kobietki :)
amethys podziwiam Ciebie za siłę, musi być z Ciebie "kawał baby z jajami" ;) a co do synka to współczuję i niech często pije, mój mały jak miał z 2 lata, miał takie coś byliśmy u lekarza no i niestety skończyło się na szpitalu ale już drugim razem wiedziałam co trzeba robić i pamiętam że przez całą noc co 10 minut wciskałam w niego nawet na śpiocha łyżeczką gastrolit na zmianę z cienką herbatą i się udało :)
Mam problem ze spaniem :( budzę się i tak boli mnie kręgosłup że nic się nie chce :( Z lodami miałam tak przed ciążą że pochłaniałam każdą ilość no i na początku a teraz tak sobie mi idą na szczęście bo wczoraj mama i żona kuzyna szły za mną i komentowały jak wielki tyłek mi się zrobił :(
akaiah jesteś?
kinga0 jak dziś nastawienie?

Hej, widzę, ze kazda kiedyś coś przeszła. Ja mam trzech braci z czego dwóch jest alkoholikami żaden nie dbał o rodzinę żaden nie widział nikogo oprócz czubka swojego nosa. narobili bardzo dużo spustoszenia w swoich rodzinach, bardzo przeżywałam, ze krzywdzą swoje dzieci. Jeden brat w tej chwili odsiaduje wyrok 5 rok drugi dzięki Bogu wyszedł na prostą, a dlaczego? ponieważ bratowa miała dość złożyła papiery do sądu przestraszył się zostały zasadzone alimenty musiał się wyprowadzić, ale to zadziałało na szczęście kamień z serca może powinnaś Kinga zrobić to samo postaw mu ulitimatum ale nie słowne....faktyczne niech pojawi się w sądzie niech , zawsze uważam że najważniejsze jest dobro dzieci i serce mi pękało gdy moja bratanica mówiła Mamo obiecałaś, ze w domu będzie spokój a ma 8 lat. Naprawde wydaję mi się ze tu kubeł zimnej wody trzeba wylać. Obaj bracia załują swojego postępowania już zresztą zbierają żniwo....pozdrawiam i nie smucmy się głowa do góry:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry