maddlena
Fanka BB :)
Dziękuję ci bardzo za info, ale dopiero teraz to czytam. A że sklepy zamknięte, przekonałam się dopiero pod galerią. ALe przecież wiedzilam, że zamknięte, bo spożywcze były nieczynne, no ale, że galeria to mi nie przyszło do głowy. Jak to kiedyś pisałyście:ZGĄBCZENIE MÓZGU...maddlena możesz dziś się spokojnie lenić bo sklepy dziś pozamykane, są Zielone Świątki![]()

Kinga, co mogę Ci napisać, mam też w rodzinie kilka przypadków alkoholizmu, nic przyjemnego. Ale nie o tym chjciałam napisać. Wiesz, Jeśli odejdziesz od męża, świat się nie kończy. Tak jak piszesz, masz rodziców, którzy Cię wspierają, a także,nie jest powiedziane, że będziesz sama, że kogoś sobie nie znajdziesz. Są tu na forum kobiety, które mają dzieci z pierwszego nieudanego związku, teraz są z kimś innym, kto je kocha i szanuje i są szczęśliwe(nie będę wymieniać z niku, bo dokładnie nie pamiętam, czy to ta osoba, a nie chcę nikogo obrazić). Jak to mówią: TEGO KWIATU PÓŁ ŚWIATU i to prawda, nic na siłę. A jeszcze Ci powiem, mó szwagier kiedyś powiedział, że jego rodzice ciągle się kłucili, on z dzieciństwa pamięta tylko te ich kłutnie. I teraz,patrząc na to jako dorosły człowiek, to wolałby, żeby jego rodzice się rozwiedli, miałby ojca na weekendy, ale może przynajmniej miał lepsze wspomnienia...
to tyle, co chciałam Ci napisać. Bądź silna i MĄDRA... Dla twoich dzieci. A i nie myśl, że jesTeś od niego uzależniona, może finansowo, że sobie nie poradzisz, bo to tak się tylko wydaje, że to niemożliwe. NA pewno sobie poradzisz, masz bliskich, którzy ci pomogą.
Przeczytałam kiedyś gdzieś: ROZSTANIE NIE ZAWSZE OZNACZA BÓL I ŁZY, BO CZASEM ROZSTANIE, TO KONIEC BÓLU I ŁEZ.
trzymaj się kochana, będziemy Ci pomagać, jak tylko będziemy potrafiły...
Ostatnia edycja: