reklama

Mamy listopad 2013

reklama
godzina 5 a ja duze oczy , probowalam zasnac ale sie nie dalo dlatego czmych na forum... juz nie wiemm co bym bez was zrobiła. Całą noc lało teraz też pada ... zaraz humor sie psuje ;/

To ja tak jak Ty melonowa nie moglam rana dospac. Obuczilam sie o 4:30, jak udalo mi sie zasnac,to salowa myje podloge, jebs mopem w te metalowe lozka, to za chwile mierza cisnienie, to lasce obok sptawdzaja tetno u dzidziusia, to reobia jej ktg. No masakra jakas w tym szpitalu. Po wczorajszej kolacji o godz 16-tej za chwile bylam.glodna. dobrze ze cos wzielam do jedzenia. Za chwile sniadanie, ciekawe, co dadza. Na kolacje byla wedzona ryba, ktorej podobno sie w ciazy nie zaleca... szpital kurcze...

PozDrawiam i milego dnia zycze!

Ostatnia edycja:
szpital ... pff az strach czasami tam isc... moja mama byla w szpitalu na ginekologii aseptycznej a wcześniej była w szpitalu na trzustke i dostała diete wątrobowa powiadomila o tym w szpitalu w bydgoszczy po za tym mieli zapisane w karcie heh a przynosili jej normalne posiłki ;/ masakra

maddlena jak sie czujesz ? dziś jest lepiej? buziaki i trzymaj sie tam

reklama
madlena - absurd normalnie co w tych szpitalach. odpoczywaj dużo !!

pees. : znalazłam fajną stronę z używaną odzieżą, dziecięcą i nie tylko możę któaś coś powybiera :) http://www.************/category.php?id_category=5&p=3

ja też dziś o 7 wstałam, a wczoraj przed spaniem powiedziałam że jak mnie mój m obudzi to zabije :D a sama go obudziłam :)
zaraz na zakupy i dziś mój meżczyzna robi domową pizze...jejku jak ja mam chyba za ddobrze :rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry