reklama

Mamy listopad 2013

Hej hej...

Maddlena trzymaj sie kochana co do jedzenia to fakt nic nie widza..

Ja jeszcze w lozku i zastanawiam sie czy dzis z niego wylazic jak patrze przez okno... Zjadlam sniadanie i leze...

reklama
meago pytalam o znieczulenie, bo ja przyjechałam z regularnymi skurczami co 4 minuty i rozwarciem 4cm. Podali mi mimo wszystko oksytocyne jak się darłam o znieczulenie. I czekałam na anestezjologa. Znieczulenie dostałam przy 7cm, wydawało mi się, że to późno. Ale przeżyłam :D Może mieli jakiś zabieg.

akaiah wycielo adres strony i wkleilo gwiazdki :|

Czje sie dobrze, normalnie, juz nie krwawie. Na obchodie lekarz powiedzial, ze kilka dni mnie pooserwuja.
Sniadanie w miare, najadlam sie. Ale to dlatego,ze malo jem na sniadanie.
Juz tesknie za miom synusiem:-(

Hej dziewczynki

Ja jeszcze w łózku i jakoś nie mam ochoty z niego wychodzić. Ale czeka na mnie śniadanko, maż zrobił więc musze się ruszyć, Pogoda się troszkę poprawiła wyszło słoneczko. A co dzisiaj w planach jak zawsze sprzatanie;)

Czesc dziewczyny
Maddlena leż kochana i odpoczywaj, na pewno wszystko będzie dobrze. A jeśli chodzi o szpitalne jedzenie to jest normalnie jakaś masakra, j jak byłam w szpitalu to praktycznie nic nie zjadłam ze szpitalnych posiłków, nie dość że wyglądały fatalnie to były bez smaku.
Ja dzisiaj mam w planach odpoczywać cały dzień, teściowie zaoferowali się że zbiorą małego do siebie na cały dzień więc mam nadzieję, że wypocznę za wszystkie czasy:-).

reklama
Maddlena będzie dobrze! :*
A ja chora, zawsze musi się mnie coś czepić :P Na szczęście zwykłe przeziębienie i Propolki + sól fizjologiczna do nosa pomaga ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry