reklama

Mamy listopad 2013

rojku ja jestem za! Jednak wrzucę coś dopiero za najmniej miesiąc, bo mieszkanie wygląda jakby ktoś wrzucił granat, zamknął drzwi i uciekł hehe :laugh2: Pokoik jest gotowy tylko w mojej wyobraźni :tak:

reklama
Hej!

Maddlena trzymaj się, cieszę się, że już lepiej.

Chora jestem:/ tak okropnie boli mnie gardło, że nie mogłam spać w nocy i boli mnie tak cały dzień, prawie nie mogę mówić:-( Kupiłam sobie *spam*, mam tantum verde i czekam, aż mi przejdzie. Mąż z synkiem pojechali do teściów, a ja w domu, nie mam ochoty na spotkania. Muszę szybko dojść do siebie, bo w czwartek jedziemy nad morze.

Co do wagi, to ja się wypowiem po wtorkowej wizycie, ale czuję, że raczej nie schudłam:-p

Idę leżeć, odezwę się w poniedziałek.

Acha i jeszcze jedno... myślałam też o czyszczeniu naszej listy, bo kurcze jak tak patrzę, to niektóre dziewczyny od marca się nie były na forum...

A macie jakiś pomysł na tutuł wątku, bo u mnie zgąbczenie zdecydowanie na kreatywność działa :P

bo najważniejsze jest WNĘTRZE...
home sweet home (tak mamy na grudniówkach)
jakieś inne propo?

Rojku u nas mamy na majowkach Nasze wnetrza i tez jest:tak:

Dziewczyny kiedy sie ta pogoda poprawi bo normalnie spie na siedzaco a kolo poludnia to az mi slabo tak mi sie chce spac:eek:

Adam ma kolege i biegaja szaleja i grali troche na Wii ale sie znudzilo koledze:tak: wczesniej wyszlam troche polazic bo mam wrazenie ze nie dotleniona jestem:baffled:

Witam Was dziewczyny sobotnie! :-)
Ja dziś znów mdłości i wymioty, czy to się kiedyś skończy?:baffled: Z wagą jestem cały czas na minusie, chociaż brzuszek i biust mi się powiększyły.
Ja dziś pracowity dzień miałam, dopiero przed chwilą z M. serial oglądaliśmy "Grę o tron", znacie? A dziś w tv finał ligi mistrzów, więc faceta mam z głowy. Normanie też pewnie bym oglądała, ale teraz maksymalnie do 22.00 wytrzymuje i spać...
Miłego wieczoru!

reklama
Cześć Dziewczyny :-)
u nas dzisiaj bardzo fajny dzień :) Rano w pracy byłam do 15 a na 16 miałam wizytę u gina :-) Dzidzia trochę się broniła, ale w końcu pokazała co ma między nóżkami... A raczej pokazał :D będzie synuś :-):-):-)
Co do wagi. U mnie 1-1,5kg na plusie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry