reklama

Mamy listopad 2013

Co do sklepów, to po Bożym Ciele będą normalnie otwarte, podobnie w sobotę. Dla przedsiębiorców to idealny moment, żeby zarobić. Tym bardziej, że szykuje się długi weekend

reklama
Mama Kangura - dziękuję bardzo też właśnie przeczytałam na necie że będą czynne ślub tuż tuż a mój nawet garnituru nie ma, bo taki zapracowany.Przychodzi do domu to już jest dobrze po 21.

No to właściwie idealny moment - jeżeli twój narzeczony jest w miarę wymiarowy, to znajdziecie odpowiedni garnitur bez poprawek :) My kupowaliśmy też jakoś na ostatnią chwilę w Vistuli - mają wysokoskrętną wełnę, która się nie gniecie i całkiem modne fasony.:)

Cześć dziewczyny :)
Ja od środy u rodziców, myślałam że sobie odpocznę, wyluzuję a ja coraz bardziej zaczynam tęsknić za moim własnym domowym rozgardiaszem, tu mnie wszystko stresuje, irytuje, z nudów umieram, jakaś dziwna chyba jestem;) ale pozałatwiałam sobie swoje sprawy w końcu i już mam spokojną głowę względnie.
Teraz już będę miała więcej czasu żeby z Wami poględzić :)

Aha, i nie mam szans na nadrabianie ale z caaałego serduszka gratuluje udanych wizyt, powrotów do zdrowia, przygotowań do ślubów i poznanych płci maluszków, z tego co przejrzałam wyrównują nam się statystyki :)

Mój Łukasz wyjechał w trasę rano, do Żor i nie odpowiada mu tel, pewnie mu się rozładował a ja zaraz jajko zniosę :(

hej dziewczyny ! przede wszystkim gratuluje udanych wizyt dziewczynek i chlpaków :)

a po drugie.obudziłam się z okropnym bólem i zapchanym gardłem :szok: masakra jakaś, tak z dnia na dzien chwyciło..dzisiaj mam duzy test z anatomii w szkoel ale chyba nie pójde ;/

drogie dziwczyny i na koniec pytanie PromoBaby.pl - Pieluchy Pampers Mega Box czy opłaca się kupienie tych pampersów ? dobra cena za 150 sztuk ? 75zł ?

Czekoladka - no niech tylko maluchowi się płeć odmieni to się załamię ;P mam już wszystkie ciuszki na synka ;) Będziecie musiały je ode mnie potem wszystkie wziąć ;D

Justynka - nie martw się, mój M. też jeździ w delegacje po całej Polsce a czasem jak nie odbiera to umieram ze strachu...Chyba hormonki działają

Akaiah - jak orientowałam się na allegro to 129 sztuk jest za 70 zł z przesyłką, więc twoja opcja bardzo się opłaca - przy czym ja patrzyłam na newborn, a pytanie, jakie rodzaje będą w Carrefourze. Jeżeli dwójki to pół biedy, podobno niektóre mamy w ogóle nie kupują 1, więc byłoby pewnie spoko (jedynki są od 2 do 5 kg a dwójki od 3 do 6, więc różnica niewielka) :)

reklama
Mama Kangura alarm odwołany, odezwał się :wściekła/y: ma szczęście że jestem pół polski dalej ;-)

Co do pieluszek.. co myślicie o wielorazowych?? korzystałyście kiedyś? mi się wydaje to bardzo ciekawą opcją, tylko nie wiem jak jest z funkcjonalnością, nie odparzają maluchów?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry