Witam kochane:-)
Jolka6621 Kochana gratuluje ruchów, najpiękniejszy prezent na Dzień Matki:-)
Madzinka2811 ja zastanawiam się nad kupieniem właśnie tego kremu z Tołpy, ale na razie kupiłam z Pharmaceris bo koleżanka mi poleciła. Daj znać jaki jest ten krem z Tołpy. Jak przeczytała dialog Boga z dzieckiem, który wstawiłaś to płakałam ze wzruszenia jak bóbr.
Mama Kangura ja mam trójkołowiec z x-landera dokładnie model x run
Wózek X-lander X-Run - Wózek dziecięcy typu ja mm czerwony, jestem z niego bardzo zadowolona, jest bardzo wygodny, super zwrotny i nie ma problemów w zimę, przejdzie po każdej powierzchni, oprócz tego bardzo lekko się prowadzi, nie trzeba się z nim siłować. Nie zauważyłam żeby był wywrotny.
ursula gratuluje dziewczynki:-)
kamilka87 ja też czekam do 10 na USG, no i się może zobaczy kto się rozgościł u mnie w brzuszku.
Zazdroszczę Ci że waga nie idzie Ci do góry, ja rosnę w szybkim tempie.
martula1985 kochana gratuluje synka, oszczędzaj się żeby już nie było tych plamień.Kochana ja jeszcze nie wiem czy będzie dziewczynka czy chłopiec, ale jeśli to pierwsze to rezerwuje narzeczonego dla niej.
Amethys super że masz tak dobre wyniki
Maddlena dobrze że jesteś w domu, oszczedzaj się kochana i dbaj o siebie.
A ja siedzę dzisiaj w domu drugi dzień z kolei bo ciągle pada, moje pierworodne dziecko już dostaje szału tak mu się nudzi.
Ja podobnie jak parę dziewczyn forum jestem przeziębiona, już tydzień mam nadzieję że już niedługo mi przejdzie:-(
Miłego dnia dziewczynki;-)