reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Uffff w koncu poprawiłam tą pracę mam nadzieje, ze już będzie dobrze.

Maddalena ciesze się ze już jesteś w domu.
Justyn.ka wszystkiego najlepszego.
Ametyhs gratuluje wyniku.
Basiaaa10 trzymam kciuki.

Ostatnio wam pisałam co do tego bulkania w brzuchu, od 3 dni mam tak cały czas i coś mi się wydaje, że to dzisius.

Zazdroszczę wam wizyt ja mam swoja 7 czerwca, ale pewnie i tak nie będę wiedziała kto mieszka w brzuszku.

Kamilka ja Ci moge potowarzyszyc w moderowaniu :)

Co do listy dziewczynek i chłopców, to wspominałam już wcześniej. Piszcie do mnie na priv (tak mi wygodniej i robi sie to bardziej uporzadkowane, wtedy odfajkowuje, czy juz cos zmienilam) z takimi danymi, ktore mozna umiescic na liscie. Dodane sa dwie rubryczki: płeć i imiona. Wiec czekam na wiadomości i zaraz będę ogarniać to co do mnie przyszło na priv ostatnio.

Mama Kangura ja zeby wejsc na nasza zamknieta wchodze na moj profil i o lewej w menu na samym dole jest rubryczka "grupy, do których należysz" czy coś takiego. klikasz w obrazek jesiennego dzidziusia, albo nazwe grupy i juz :)
justyn.ka co do pieluszek wielorazowych, to ja po pierwsze jestem na to zbyt leniwa :zawstydzona/y: a po drugie niby sa jakies wyliczenia ze koszt calosciowy pieluchowania jest porownywalny, to jednak na te pieluszki od razu troche kasy trzeba wydac.

Jeśli chodzi o rozmiar pieluch jednorazowych i firmę zgadzam się w 100% z DoMisią!

czekoladka21 hamburgerek mnie rozwalił :-D

amethys fajnie, że wróciłaś, bo się już stęskniłam :) Super, że takie eleganckie wyniki masz! Cieszę się!

basiaaa10 trzymam kciuki i czekam na wieści :)

meago - jak ja Cię rozumiem, też miałam niedawno taką sytuację, musiałam zjechać na pobocze, bo aż łzy w oczach mi ze stresu stanęły :-(

ja już po wizycie (opisałam w odpowiednim wątku) i niby wszystko ok, maleństwo ruchliwe bardzo, a ja taka zdołowana jestem, dlaczego? Jak wyszłam od lekarza to się popłakałam, aż musiałam odczekać, żeby móc swobodnie auto prowadzić. Teraz mój M. na piwo poszedł, a ja siedzę sama i nawet nie wiem, jak poprawić sobie humor:-(

Meago ja też dzisiaj jakaś skołowana jestem :( A co do kierowców...wolę się nie wypowiadać... Mąż powiedział, że nie pozwoli mi autem jeździć, bo zbyt dużo "palantów" jest na drodze (szczególnie takich lanserów) i ja się za bardzo denerwuję :P Ahh to mam po moim tacie, za kierownicą gęby Nam się nie zamykają xDD

Kurcze, dziewczyny, niby jestem w domu, niby wszystko ok, ale ja cała w stresie jestem...
W szpitalu powiedzieli mi, że te krwawienia mogą się powtarzać i teraz chodzę cały dzień do toalety i sprawdzam, czy wszystko ok, oszaleję. Wizyta kontrolna DOPIERO w poniedziałek. Oby się kosmówka przemieściła...
Gratuluję "udanych" wizyt, najważniejsze, że z maluszkami wszystko w porządku.
Moja dzidzia według badań ze szpitala ma ok 9 cm, waży130g. KAWAŁ człowieka, he, he...:-)

Maddlena - jak czuję się zbyt mokro to też w pierwszym odruchu lecę do ubikacji i sprawdzam, czy nie ma strużki krwi...Kochana na pewno wszystko będzie teraz dobrze, tylko się nie forsuj, leż spokojnie i wypoczywaj. Jutro już środa, do poniedziałku jakoś zleci, zresztą, jakby się coś działo - to jedź od razu do szpitala. Tam się tobą zajmą najlepiej. Ściskam Cię mocno!

justyn.ka sto lat !!!!
maddlena bardzo się cieszę że już jesteś w domku :) uważaj na siebie :)

Wybory na moderatorów zakończono ;) gratuluję stanowiska oby było dobrze opłacane ;) !!

Widzę że jakaś epidemia jest :( coraz więcej nas chorych :( u mnie trochę pomogły inhalacje z solą. Całuję wszystkie mamuśki i spadam spać :)

reklama
Justynka 100 lat!!!!

Rojku musimy napisac do aniaslu ze wybrane jestesmy i ona nas ustanowi:) moge napisac jutro bo pisalam jej kiedys ankiete no ale to jutro bo dzis juz padlam:/

Normalnie dzis od 15 do 19 zalatwialismy sprawy w miescie wykonczona jestem.. Na koniec jojczacy Adam bo glodny maz warczy bo glodny a ja mam byc ta cierpliwa wrrrr . W dodatku tesciowa mi od mamy jedzenia nie chce zabrac bo ona nie bedzie z 5 siatkami i torba jechac wrrr !!!! Jak mi mama powiedziala to myslalam ze wybuchne nerwowo!! W takim razie kupie ziemniakow i bedzie jadla caly miesiac!!!!!!!!!

Nie no klade sie bo az cisnienia dostalam:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry