reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Jeśli chodzi o kretynów za kierownicą, to moja mama zawsze powtarza, że to są tacy, co prawko za klepkę masła dostali ;-) ale głodni jesteśmy, idę śniadanko jakieś zjeść :)

Witam z rana

Nonek :no::no::no::no: bo ci zrobie nu nu nu nie wyglup[iac mi sie tu :tak: Pilas kawe jadlas sniadanko ? chyba nie bo glod wymysla rozne pierdoły w mozgu:-D Prosze zjesc i do nas wracac!!

Gdynianka Alleluja:-) dobrze ze jestes:tak:

meago jesli chodzi o kierowcow to glowa mala a najgorsi faceci bo oni zawsze bez winy ja sie rok sadzilam z gnojem ktory we mnie wjechał ja bylam na pierwszenstwie mialam dziecko w aucie a on wyrzekal sie ze nie jego wina bo nagle znak nie wazny bo ja jechalam po lewej stronie ulicy bo po prawej miaalam zaparkowane auta!!!! Ale duzo satysfakcji robilo mi glupie usmiechanie sie z triumfem bo wiedzial ze nie wygra:-D
A ostatnio tez mialam sytuacje gdzie na bank zginelabym na miejscu gdybym nie opoznila wyjazdu z posesji przez zapomniany pas zatrzymalam sie i go zapielam a w tej chwili z pelnym impetem przejechal chlopak scinajac zakret gdybym wtedy wyjechala ciut dalej zeby dojechac do glownej to wjechalby mi prostyo w drzwi i we mnie:-( zanim wyjechalam jak to zobaczylam to sie poplakalam :no:

Adasiek zaprowadzony a ja zabieram sie za ogrnaiecie po spanku mieszkanka i juz nie robie nic leze z moja dzidzia do konca dnia a maz hmmm denerwuje mnie ostatnio:-(:no:

Hej Dziewczyny, ja nadal cierpie z tą szczęką, zębem i Bóg wie jeszcze z czym. Pół dnia wczoraj przespałam, z resztą aura była do d..:confused:
Noonek , Kamilka ma racje, zjedz sniadanie i się nie wygupiaj ;)
Gdynianka dobrze że wróciłaś :cool2:

Dobrze, że dziś słońce wyszło może zbiorę trochę energii zeby ruszyć tyłek z domu, może przedrepczę się po truskawki :sorry2:
Ale muszę Wam powiedzieć, że wczoraj stwierdziłam, że napiszę na facebooku coś o Maleństwie, no i napisałam, że "Szczęście ma 193 gramy" i jak myślicie jakie reakcje? No ze dwie osoby wyraziły widoczne szczere zadowolenie, a reszta? "No jak podrośnie to da Ci w kość" albo "na pewno będzie głośne". Kurde, Kobitki i co ci ludzie sobie myślą? że teraz raptem powiem "ojej będzie płakać to ja nie chcę już .."? Czemu do cholery o czym byś komuś nie powiedział to zawsze połowa słuchaczy znajdzie jakieś "ale". Pamiętam że w pracy od lat cierpiałam z powodu tego że mieszkałam jeszcze z mamą, nie mam męża i dzieci. Słyszałam "Jak się wyprowadzisz to zobaczysz..." No i się wyprowadziłam, to wtedy słyszałam "Po ślubie to dopiero zobaczysz..." Ślub był ja nadal nie widze.... "No jak weźmiesz kredyt to wtedy będziesz miała..." Wziełam...no i mam kredyt nic poza nim nie zauważyłam. A jak przyszłam i powiedziałam że jestem w ciąży to to była istna pożywka dla "uprzejmych". "No nareszcie zobaczysz!!!" KUR-DE COOO pytam!!?? Drażni mnie to, zła jestem na siebie, że cokolwiek pisałam na tym głupim FB aż usnąć wczoraj nie mogłam:confused:
No, wygadałam się :-D
Idę zrobić sniadanie, z tym szczękościskiem to prawdziwe wyzwanie...

hej dziewczyny dawno mnie nie było wzięłam sobie kilka dni wolnego można powiedzieć ze odpoczywam. Młody w przedszkolu a ja wsuwam śniadanko posprzątałam nareszcie drugie pranie zrobione tyle zaległości że szkoda gadać, ale i taka forma odpoczynku mi odpowiada przynajmniej jestem usatysfakcjonowana, ech lecę na jakies szmatki trochę kasy wydać:)Miłego dnia u mnia pogoda super:-):-):-)

Gusiak prędko napij się czegoś słodkiego, soku, Coli albo wody z cukrem a potem na spokojnie zjedz coś konkretnego najlepiej z białą bułą, banana... I poleż sobie. Buziak!

Czesc dziewczyny,
Dawno mnie nie bylo, ale troche sie u mnie pokomplikowalo i w ogole caly maj byl do kitu.
Tak w skrocie- firma w ktorej pracuje splajtuje. Takze po macierzynskim nie mam gdzie wrocic:-(
Widze, ze i gdynianka wrocila po dluzszej nieobecnosci.
Nonek nununu (jak to mowi moje dziecko);-)
Kamilka ktos nad nami tam w gorze czuwa. Cale szczescie nic Ci sie nie stalo. A takich kierowcow, motorzystow to bym normalnie.....
Ursula tak zawsze jest. Czemu ma byc Ci lepiej niz innym? Ja tez juz uslyszalam "wspolczuje. Z dwojka takich maluchow przerabane" Ja tylko wtedy odpowiadam- nie ja pierwsza, nie ostatnia. Dam rade:-D A z fb mozesz usunac wiadomosc i tyle.
A dzisiaj chodze dumna z mojej corci. Mamy za soba pierwsza sucha noc. W nocy mnie zawolala, ze chce siusiu, a potem do rana wytrzymala:tak:
Wczoraj wieczorem jak sie kapalam znow poczulam malenstwo. Dziewczyny te ktore juz czuja ruchy, czujecie je juz regularnie? Bo ja poczulam jakis czas temu, potem byl spokoj, w zeszlym tygodniu znowu i dopiero wczoraj. Juz sama sie zaczelam zastanawiac, czy to na pewno to:confused:
Z lozyskiem przodujacym trzeba na siebie uwazac, ale na tym etapie ciazy moze jeszcze sie jego polozenie zmienic. Tak mi powiedzial lekarz, ze martwic sie bedziemy, jesli bedzie po 30 tygodniu nadal przodujace. A i wtedy ruchy dziecka czuje sie pozniej.
Gusiak nos przy sobie zawsze wode, cos slodkiego lub jakis owoc, zeby podniesc poziom cukru. Ja w tej ciazy mam dosyc czesto takie zaslabniecia:-(

Gusiaku mój nie mdlej! Najważniejsze to glukoza - musisz mieć coś słodkiego przy sobie, co szybko dostarczy Ci cukru i powinno być Ok :)

Nonek - ty też może najedz się ciastek, to świat wyda ci się lepszy ;P

Ja dzisiaj nie wypiłam kawy rano, bo mi się skończyła i umieram z tego powodu. Nic mi się aktualnie nie chce a oczywiście trzeba ogarnąć cały dom i porobić w ogródku. Jakie macie pomysły na obiad? Ja nie mam weny...

reklama
MB - bardzo mi przykro, ale pomyśl tak. Wczoraj przegłosowali tą ustawę o dłuższym macierzyńskim, więc pójdziesz sobie na rok (bo za to płaci ZUS) a na koniec, powiedzmy kilka miesięcy przed rozpoczniesz intensywne poszukiwania pracy. Praca zawsze się znajdzie - może nie od razu idealna, ale gotówka będzie płynąć. Wszystko się ułoży kochana! :)

Co do ruchów, to nasz synek jest spokojny albo leniwy, bo na razie nie chce nam zrobić tej radości. Wczoraj jakbym coś poczuła, ale tylko raz i w dodatku nie jestem pewna,czy to na pewno to...

Przynajmniej pogoda jest dużo lepsza niż wczoraj. Wreszcie słoneczko :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry