Czesc dziewczyny,
Dawno mnie nie bylo, ale troche sie u mnie pokomplikowalo i w ogole caly maj byl do kitu.
Tak w skrocie- firma w ktorej pracuje splajtuje. Takze po macierzynskim nie mam gdzie wrocic:-(
Widze, ze i gdynianka wrocila po dluzszej nieobecnosci.
Nonek nununu (jak to mowi moje dziecko);-)
Kamilka ktos nad nami tam w gorze czuwa. Cale szczescie nic Ci sie nie stalo. A takich kierowcow, motorzystow to bym normalnie.....
Ursula tak zawsze jest. Czemu ma byc Ci lepiej niz innym? Ja tez juz uslyszalam "wspolczuje. Z dwojka takich maluchow przerabane" Ja tylko wtedy odpowiadam- nie ja pierwsza, nie ostatnia. Dam rade

A z fb mozesz usunac wiadomosc i tyle.
A dzisiaj chodze dumna z mojej corci. Mamy za soba pierwsza sucha noc. W nocy mnie zawolala, ze chce siusiu, a potem do rana wytrzymala

Wczoraj wieczorem jak sie kapalam znow poczulam malenstwo. Dziewczyny te ktore juz czuja ruchy, czujecie je juz regularnie? Bo ja poczulam jakis czas temu, potem byl spokoj, w zeszlym tygodniu znowu i dopiero wczoraj. Juz sama sie zaczelam zastanawiac, czy to na pewno to

Z lozyskiem przodujacym trzeba na siebie uwazac, ale na tym etapie ciazy moze jeszcze sie jego polozenie zmienic. Tak mi powiedzial lekarz, ze martwic sie bedziemy, jesli bedzie po 30 tygodniu nadal przodujace. A i wtedy ruchy dziecka czuje sie pozniej.
Gusiak nos przy sobie zawsze wode, cos slodkiego lub jakis owoc, zeby podniesc poziom cukru. Ja w tej ciazy mam dosyc czesto takie zaslabniecia:-(