Witajcie dziewczyny.
Amethys zapomniałam Ci wczoraj pogratulować dobrych wyników badań. Dziękuję Tobie i innym dziewczynom za słowa otuchy odnośnie tej mojej nieszczęsnej kosmówki. Ale nic nie poradzę, strasznie się martwię, żeby z dzidziulkiem było wszystko w porządku. Gdy oglądałam Twó filmik i widziałam te przytulające sie rodzeństwa, to aż się popłakałam.
Gdynianka wreszcie wróciłaś.
ursulaz ludźmi tak to już jest, nioepotrafią się cieszyć naszym szczęściem, tylko przez jakąś głupią zazdrość wygadują takie rzeczy. Ja mam tak z moją siostrą. Ma dzioecko o rok starsze od mojego i ciągle słyszałam, ZOBACZYSZ JAK BĘDZIE MIAŁ KOLKI, A TO JAK ZACZNIE RACZKOWAĆ, A TO PRZERĄBANE JAK ZACZNIE CHODZIC, A TO BUNT DWULATKA ITP... I ciągle mnie czymś straszyła, a ja na mojego synka nie narzekam, nie miał kolek, nie płakał po nocach, w ogole jest wesołym, pogodnym dzieckiem. Wiec niektórzy tak mają...
CO do kierowców, to faktycznie, idiotów nie brakuje na drogach, tyl;ko szkoda, ze przeważnie cierpią z tego powodu niewinne osoby, a tym wariatom nigdy nic nie jest...
Lecę na zakupy i spacer:-)