Jeśli chodzi o rozmiar pieluszek, moja Basia urodziła się przed czasem dwa tygodnie i nawet 1 były dla niej za duże. Dlatego uważam, że warto kupić jedną paczkę 1 i jedną paczkę 2. Wziąć do szpitala 1 i kilka 2, a wrazie czego ktoś doniesie. Jeśli chodzi o markę pieluszek to ja używałam Pampers Premium care (białe), jak była rzadsza kupka to przechodziła przez taką siateczkę i nie miała kontaktu ze skórą, teraz zmienili trochę wkład, ale działa na podobnej zasadzie.
Po jakimś czasie spróbowałam Dada z Biedronki i jestem ogromnie zadowolona i do tej pory ich używam. Nie pęcznieją tak jak pampersy zielone. Uważam, że narazie nie ma co kupować dużych paczek, bo może sie okazać, ze wasze dzieci uczulą. Na początku spróbujcie małych paczek i jak będzie OK to wtedy zaopatrzycie się w większą ilość.
Co do chusteczek ja używam pampers zielone, są moim zdaniem najlepsze. wyróżnia je wielkość pojedynczej chusteczki, jej doskonałe nasączenie. Kupowałam rożne, ale te są moim zdaniem najlepsze.
U mnie dziś straszna pogoda. Byłam dziś rano na badaniach i wyrobiłam sobie kartę stałego klienta. Będę mogła on line podglądać swoje wyniki zarówno te zrobione prywatnie jak i na NFZ.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.:-)