reklama

Mamy listopad 2013

reklama
meago dzięki :-)

Nie wiem może tu w Norwegi są inne zasady bo Pani dziś w mojej karcie przekreśliła termin 05.11. i zmieniła go na 29.10. (więc chyba powinnam zmienić grupę :-p)
A to że nasz synek jest nieco większy niż powinien to w sumie nas nie zaskoczyło, "czekamy" na duże dziecko bo sami byliśmy i jesteśmy duzi,
ja 172cm a jak się urodziłam to ważyłam 4kg i mój M 196cm z wagą urodzeniową 4,2kg więc pewnie i nasze potomstwo do małego należeć nie będzie :-D

Witam.Ja tylko na chwilke, nie wiem czy kogos to zainteresuje...ale na 99% bede miala córeczke.Nie dowierzam do tej pory tym bardziej, ze mam 2 synów i nawet myslenie, ze moze byc corka było dla mnie nie relane - a jednak!Dopiero wrociłam-jestem od 5:30 na nogach takze wybaczcie, ze nie czytałam co sie u Was dzieje.Jak wroce jutro z pracy, mam zamiar nadrobic zaległosci.

Ale ciszą powiało:-) gdzie Wy się wszystkie podziewacie?

ja się chciałam pochwalić. Mój skarbuś przed momentem zareagował kilkoma kopnięciami jak przyłożyłam rękę do brzuszka. Jestem mega szczęśliwa:-) ! nie mogę się nacieszyć

Kinga- gratulacje!!

Kinga gratulacje !!!!! ja też chciałabym dziewczynkę ale jak będzie chłopak to też ok :) przynajmniej nie będę potrzebowała instrukcji obsługi ;) bo jednego już mam :) wizytę mam dopiero na 19 :( więc jeszcze daleko :(
Jolka6621 ale super :) fajnie już jak nas kopią :))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry