reklama

Mamy listopad 2013

Melonowa a w Bydgoszczy jest inna strefa czasowa, że już pranie zrobiłaś?;-)
Podziwiam:-)

Wstałam i o dziwo czuję się lepiej, w przybliżeniu o jakieś 50%. Zadzwoniłam po tatę, przyjedzie do Misia a mi się chyba uda podjechać na te badania. Poza podstawowymi mam też do zrobienia TSH i FT4.

Kochane dziękuję, że o mnie pamiętałyście i życzyłyście mi zdrówka:-) Naprawdę idzie ku lepszemu, ostatnie wymioty o 2 w nocy, potem spałam jak niemowlę i obudził mnie dopiero mój synek o 7. Aż zaczyna chcieć się żyć;-)

Kinga i Rojku gratuluję dziewczynek:-) Mam nadzieję, że na mojej wizycie w poniedziałek lekarz przede wszystkim stwierdzi, że z Bąbelkiem wszystko dobrze i potwierdzi,że to jednak Majeczka:-)
Uciekam zrobić śniadanko Miśkowi, może i mnie coś uda się w końcu zjeść poza flipsami;-)

reklama
Cześć kobietki :)
Gdynianka1
bardzo się cieszę że już lepiej się czujesz :)
melonowa chyba baaaardzo rannym ptaszkiem ;) kobieto Ty nie szalej i leż w wyrku niech dzidź się przyzwyczaja że trzeba długo spać ;) a tak serio ja jestem strasznym śpiochem i ostatnio leniwcem na 102 :(

Witam z rana :)
Melonowa Ty szalona kobieto ;) pranie przed 8, na prawdę podziwiam, mnie by wołami nie zapedzili ;)

Rojku, Kinga super! gratuluję córeczek, dla Ciebie Kinga to faktycznie prawdziwa niespodzianka, wyobrażam sobie ile teraz macie wszyscy w domu radości:)

Gdynianko cieszę sie że choróbsko już mija i synek mam nadzieję też już lepiej:)

Nonek powodzenia na wizycie i oby powiedział Ci tą płeć w końcu nie wiem może zastrajkuj czy coś;) i przepraszam chyba dalam Ci ostrzeżenie przypadkiem ale piszę z tel i wszystko mi się myrda w jedno.

Miłego dnia kobietki. Ja jeszcze idę dospac chwile, luby wyprawiony do pracy, gary zmyte, cisza spokój:)

Wszystkiego najlepszego Dziewczyny z okazji rocznic :-)
my sobie nie robiliśmy prezentów w tym roku, bo dwie kreseczki były dla nas mega prezentem :-D ale mój mąż ma niedługo imieniny i wymyśliłam, że wykupię mu lot szybowcem, wiem, że chciał kiedyś kupić na pikniku szybowcowym, ale była mega kolejka i zrezygnował, myślę, że się ucieszy :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry