reklama

Mamy listopad 2013

rojku gratuluję córeczki, wiadomo fajnie gdyby była parka, ale córeczki są takie słodkie. Ja w rodzinie czuję cały czas parcie na chłopca, wkurza mnie ten model, że wszyscy czekają , czy im się uda mieć parkę. Tak naprawdę to chyba też bym wolała drugą dziewczynkę :-)
gdynianka wracaj szybo do zdrowia, a co się stało, że dostałaś skierowanie na TSH i FT4. Ja mam chorą tarczycę i muszę te badania wykonywać co 6 tygodni.
nonek trzymam kciuki za wizytę

Ja dzisiaj jestem wściekła od rana. Moja Basia postanowiła mieć dziś zły dzień i cały czas marudziła. Potem zwaliła na mnie talerz z kaszą i nie chciała jeść. Masakra. Znów chyba te zęby. Na szczęście poszła już spać, a ja idę tez się przespać.

reklama
Olutek witamy :)

Dziewczyny, glowę mi rozsadza:( wczoraj ćmiło a dziś już chodzę jak pijana:szok: wzięłam pół apapu i licze że mi przejdzie. W ogóle pozazdrościłam chyba Melonowej i wzięłam sie za pranie, niebywałe ale słońce się przedziera.
Czeka mnie też chyba wycieczka do Krakowa dziś, wyłączyli nam n-kę, zapomniałam ze sie umowa kończy, na weekend kiepsko mój Łukasz jajko zniesie przecież ;) jakis dvbt by sie przydal dekoder. Przy okazji sie porozglądamy za panelami i innymi pierdołami na poddasze. Uwielbiam takie wybieranie :D Zboczenie zawodowe :-D

Więc kochane... Jestem w 16 tyg ciąży;-) ciąża co prawda nie planowana ale z mężem jesteśmy bardzo szczęśliwi i czekamy z niecierpliwością na maluszka. Pani doktor na ostatnim badaniu USG powiedziała że ktoś tam w brzuszku koniecznie chce być kobietką ale z radością poczekamy do kolejnej wizyty czyli pod koniec czerwca;-)) Powiedzcie mi dziewczyny jak przechodzicie ciążę ??

Pozdrawiam ! :*

Dziewczynki wóciłam. Jestem bardzo zadowolona z wizyty, niestety nie wiem kto to, szkrabek skrzyżował nozki i nie chciał pokazać. Ma 11 cm do pupci, wszytsko ok. Umówiona jestem na 5 lipca na zwykłe usg a 10 lipca na połówkowe, mowie do lekarza że wtedy mam obrone, a on niech tylko pani nic nie pije i się smieje. Ale było bardzo sympatycznie. Lekarz powiedział, że dzisiuś jest książkowy. Za chwilkę wrzucę zdjecie na wizytach :)

Cześć Olutek90, witamy w naszym gronie :-) ja akurat znoszę ciążę super, nie miałam większych problemów - tylko leciutkie poranne mdłości, nie obyło się bez nerwów, bo od czasu do czasu pojawiały mi się plamienia, ale ogólnie wszystko jest dobrze z Naszym synkiem :tak:

reklama
Olutek to fantastycznie, każde maleństwo nawet to niespodziankowe to największe szczęście jakie można sobie wyobrazić :) i widzę że jak na październikówkach królują chlopcy tak u nas coraz więcej kobietek:)
A co do przechodzenia ciąży ja moge o sobie powiedzieć tyle że 1 trym. wspominam idealnie, zero niedogodności, za to chyba teraz zaczynają się schody, cere zamiast coraz lepszej mam coraz gorszą, bóle glowy, zgaga, zaczynam się zastanawiać czy mój siusiak w brzuszku nie zrobi psikusa mamusi i nie zamieni się w dziewczynkę na kolejnym usg:sorry: kto by mnie nie spotkał mówi że będzie dziewczynka jak byk, aż mi głupio bo chyba na prawdę fatalnie wyglądam :eek:

Nonek super że wszystko w porządku :-) widać maluszek wstydzioch;) może nastepnym razem uda się podejrzeć co nieco ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry