reklama

Mamy listopad 2013

Hej dziewczynki

U mnie już dobrze, nic mi nie dolega. Wziełam dzisiaj jeszcze raz tabletkę ale jak narazie nie ma żadnej reakcji. Dzisiaj mam gości, gorąco strasznie nastał u nas upały:)
Miłej niedzieli zycze:)

reklama
Zwolenniczka wracaj nam szybko do zdrowia, trzymaj się kochana.

Meago zaraz wstawię przepisy na wątku kulinarnym;-)

Avokado ja będę rodzic w Redłowie, mój ginek tam przyjmuje porody, no i pierwszy poród też tam zaliczyłam;-)

reklama
zwolineczka trzymam kciuki, mam nadzieję, że będzie dobrze.

Jeszcze odnośnie cc powiem Wam, ze ja już na 3 dzień też już śmigałam do toalety, brałam prysznic. Najgorszy był tylko pierwszy dzień po cc, kiedy to trzeba było wstać. W sumie nie wiem co lepsze. Dla mnie na pewno pewniejsze jest to co już przeżyłam, wiem co sobie mogę wyobrazić i jak będzie. Nie wiem co zadecyduje, co mi los przyniesie. Moje pierwsze dziecko i tak by się nie urodziło normalnie, bo pępowina przeszkadzała się opuścić. Czasami planuje sie jedno, a los płata figle tak jak było ze mną.

Już we wtorek wizyta. Jakoś wydaje mi się, że sie nie dowiem płci. Dziś byłam u rodziny męża i tak mnie wkurzali. Wszyscy prorokowali, że na bank chłopak, bo brzuch szpiczasty, bo wyglądam i że wogóle tyle nie było w rodzinie chłopca, że musi teraz być. Strasznie wkurza mnie ta presja. Jak się okaże, że to dziewczynka to normalnie zkwaszą im się miny. Przykro mi, bo w pierwszym dzieckiem tak nie było i nikt nie narzucał, a teraz takie gadki. Masakra. Mi jest obojętne co będzie, ale powiem Wam szczerze, ze działa na mnie ta presja.

Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę Kamilka i mam nadzieję, że potwierdzi się dziewczynka. O której masz wizytę?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry