reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Hej :-)
Co do termometrow, to tez mam bezdotykowy i jest wspanialy i niezawodny! :-)

Chodze, chodze i chodze i cisza. Tzn mam bole przypominajace miesiaczke ale poza tym nic :-(
Boje sie,ze ta prowokacja mi nic nie da. Rozwarcie niby mam na 3cm, modle sie, by Milenka juz jutro sie urodzila!

maagsiaa- nawet nie wiesz jak ci zazdroszcze. :) mam termin na ten sam dzien co ty, ale u mnie cisza, a chcialabym miec juz maluszka przy sobie :) powodzenia, trzymam kciuki :)

reklama
Hej dziewczyny,

czyli podsumowując kilka ładnych kilogramów się pozbędziemy od razu w szpitalu. Tak mi już ciężko, że czekam z niecierpliwością na ubytek wagi...

iwona, nie martw się, przykra sytuacja, ale tak jak anoula napisała, najważniejszy Wasz spokój, a swoją drogą, co za skur... z sąsiada!

DoMisia cieszę się, że masz już pokarm, a mały głodomorek pewnie niebawem ustabilizuje swoje łaknienie i da Ci troszkę odetchnąć :) trzymaj się.

Anoula od kilku dni czuję się coraz gorzej, ale niby jak inaczej ma być, lepiej nie będzie :) sapię, przykucam ciągle, bo mały stale wypina dupcię jak chodzę i kość łonowa i podbrzusze daje się we znaki, nie śpię, spuchnięta jestem itp. Ale to ma każda z nas, więc co tu pisać :) Tak Kochana, już niedługo będziesz jak DoMisia tuliła dzidzię :) dobrze pamiętam? Wielki dzień w środę :)

maagsiaa trzymam kciuki za wywoływanie.

Justyn.ka gratulacje!

Kaaroo ja już mam torbę kilka tygodni gotową i u mnie nie równa się to z porodem :)

dehaira trzymam kciuki – aby do 6. :)

natalia odpoczywaj.

Do góry