reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

reklama
maagsia to możesz się pocieszyć, że podobno mniej bolą skurcze jak pęcherz jeszcze nie jest przebity, a i lepiej też jak pęka już przy partych, tak, żeby się dziecko jakby na nich wyślizgiwało. Spokojnie to już i tak bardzo niedługo!

Wyszlo cos jak czop, duzo krwi, sluzu i czegos brazowo zielonkawego..
Lekarz mowil, ze byl pelen nadziei, ale niestety sie nie udalo. Jutro sam nie wie czy podlacza znow oksy czy cos innego... tak to jest z lekarzami.
Dzieki za pocieszenie i wsparcie! :-*

maagsiaa - trzymaj się kochana i nie martw, jeszcze chwila i będzie po wszystkim! niezależnie od tego co zdecydują lekarze - teraz już wszystko w ich rękach i musisz wierzyć, że chcą najlepiej dla Was, bo tak własnie jest :) i już za chwileczkę będziecie z Milenką razem tylko już 1+1 a nie 2w1 :))) trzymaj sie!!

Anoula - jak się masz? mam nadzieję, że próbujesz się jakoś odprężyć!!

Maagsia jestesmy z Toba. . .

No i kostka spuchla. Ledwo do lazienki doszlam . . Tak to juz jest ze jak sie mialo raz skrecona to potem wystarczy niewiele do odnowienia. . . Urazu

Anoula jak samooczucie. Powiem Ci ze ja jestem typem czlowieka ktory planuje pewne rzeczy. . . I wolalabym znac konkretna date porodu-tak jak Ty. . . Zeby wiedziec na czym stoje:-) dzisiaj ostatnia Twoja noc tylko z mezem:tak: bez dzidziaka
Wiec nie przeszkadzam;-)

Hej dziewczyny! Ja dzis byłam na Izbie Przyjec bo niepokoiło mnie zachowanie dzidziusia- wczoraj wieczorek od 21-23.30 straaasznie sie wierciła jak nigdy, i to takie mocne kopniaki az na pipce czułam :( no a podobno jak sie tak bardzo rusza to tez niedobrze...ale zadzownilam na izbe i babka kazala sie wyciszyc i zobaczyc co bedzie dalej ;/ no mala sie troche uspokoila, w nocy kilka mocniejszych kopniec a rano sie budze a tu nic;/ albo jakies meeega delikatne ruchy i sie zestresowalam ze moze sie owinela pepowina czy co... no i pojechalam o 8 na izbe ale tetno polozna zmierzyla i bylo ok, lekarz tylko mnie zbadal na fotelu szyjka skrocona, palec rozwarcia tak jak tydzien temu i tyle. Mam jakies tam twardnienie brzucha ale nie regularne, ktg zadnego nie robili....Tez miewacie tak ze sa wieczory cyz pory dnia kiedy jest dzidzia baaardzo aktywna a potem dlugo cisza i spokoj?

Paulagd- mój synek od dawna ma stałe pory aktywności i snu. Ale zauważyłam, ze teraz, na końcówce ciąży, więcej śpi, a jak kopie, to zdecydowanie mocniej i boleśniej niż dawniej. Dzieciaki są już duże, więc i my każdy ruch odczuwamy mocniej. Jeśli się stresujesz zbytnim spokojem dziecka, to zjedz coś słodkiego lub mocno kwaśnego i połóż się na lewym boku. Po ok. 15 min. dzidziuś powinien się obudzić i zacząć szaleć :)

eh no wlasnie tak to jest...za mocno sie rusza to niepokoi, za malo to tez... no i to wsluchiwanie sie w siebie juz jest meczace :p termin za 2 dni, no ciekawe jak to bedzie...

reklama
Do góry