reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy listopad 2013

Nie denerwuj sie bo to nie jest dobre dla ciebie ani dla maluszka. wiem ze latwo mowic, no ale trudno, stalo sie.
my leniuszkujemy a maluszek jakis spokojny. kregoslup mnie dalej boli, pogoda dobija, makabra.

reklama
Rojku zauważyłam, bo od razu edytowałam odpowiedź – dzięki :)
mam tak jak Ty, nie lubię zapeszać, wywoływać itp. raz poroniłam, a po teście ciążowym od razu opakowanie z o.b. schowałam uradowana; przy obecnej ciąży o.b. do tej pory stoją na swoim miejscu – żeby nie zapeszyć... :)

natalia, iwona na dniach pewnie będzie się zaczynać, bóle chyba o tym świadczą, na pewno bliżej niż dalej :)

kika czyli w domu mamy podobnie :) ach te chłopy, duże dzieci i tyle... a co do wyboru cc czy sn przy takiej wadze, to popieram całkowicie.

Ja tv oglądam i wyszywam sobie. Podjadam w międzyczasie. Dziś bojkotuję i nie mam obiadu, M się zdziwi jak wróci z pracy, a niech parówki sobie zrobi... A sama może potem frytki sobie zrobię. Taki szał na nie miałyście, że mnie zaraziłyście :) i też spapuguję, jutro u mnie będzie pomidorowa :)

Ja na szczescie nie mam problemu ze swoim "chlopem", bywaja momenty ze az przesadza w tej trosce o mnie. :) a jak wykryli u mnie kamienie na narkach to poil mnie sokiem z jablek bo rozmawial z moim lekarzem i ten mu powiedzial ze to moze mi pomoc. takze nadmierna troska tez nie wychodzi na dobre :) najlepsza jest szczera rozmowa- bynajmniej tak bylo w naszym wypadku ;)

nagadalam P przez tel ze niechce z nim gadac itd, wkurzaja mnie laski u niego w robocie zazdrosnica jestem wrrr.. Lodowka juz zamowiona P po pracy odbierze, teraz mi jak zawsze glupio ze mu afere wykrecilam za nic..:zawstydzona/y:

U nas Maly sie uspokoil troszke,teraz jem takie placki sobie do tego pomidorek i slodka buleczka i kubek smakowego mleczka.. takze mix dobry
Musze dzis wyregulowac brwi sobie bo juz mam ladne krzaczki heh
aaga84 tak napewno blizej juz... jutro wizyta u poloznej musze isc oddac buty do sklepu bo kupilam za male.

1379836_1431905183703307_1531047157_n.jpg Dziewczyny doradzcie ktory najlepszy kolorek???

Załączniki

• 1379836_1431905183703307_1531047157_n.jpg
    1379836_1431905183703307_1531047157_n.jpg
    38,6 KB · Wyświetleń: 97
iwonabb ja też tak mam ze swoim.Jak np. wyszło, że mam anemię w ciąży to nic innego nie było w lodówce tylko wołowina bo tak mu lekarz doradził (w efekcie na mięso patrzeć już nie mogę). Czasami mi go szkoda bo on tak sie stara a ja nie chcę popadać w paranoję jakąś a czasami po prostu mnie wkurza tą nadopiekuńczością.
rojku mam nadzieję że mała szybko wyzdrowieje chociaż teraz taka pogoda. Dobrze, że ty nic nie złapałaś poważnego.

U mnie dzisiaj jakoś sennie. Zaraz zadzwonie do mojego P i powiem mu żeby sie przejechał na porodówkę bo dowiedziałam się przez przypadek że w szpitalu gdzie chcemy rodzić do porodu rodzinnego musi zakwalifikować lekarz wcześniej. Przyznam że nie bardzo wiem o co chodzi dlatego niech jedzie i się dowie z pierwszej ręki.

reklama
Do góry