reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

Ja tez mialam jechac rodzic ale zalezy od tego co napisze ci na skierowaniu:
ja mialam "nadzor nad ciaza prawidlowa" i za przeproszeniem dupa, czekamy.

reklama
Hej Kochane! :-) Pisze, bo mam chwilke spokoju :-) Milenka ma straszne bole brzuszka, mamusie powiedzcie czy macie jakies sprawdzone sposoby na ta dolegliwosc?
Nie moge patrzec jak Mala sie meczy ;(((((
Poza tym wszystko super, bylismy u tesciow pol dnia, natomiast jutro planujemy leniuchowanie i spacerek jak bedzie fajna pogoda :-)
Piszcie co tam u Was! :-)

nie myslalam, ze skurcze to taka tragedia bedzie. poki nie pojawily sie parte to myslalam, ze umre później nie bylo duzo lepiej, ale jak wiecie kazdy inaczej odczuwa bol i na pewno wasze porody beda lekkie :)

Lefkowa gratulacje serdeczne,z porodami to tak jest nie ma łatwych porodów i to co nas czeka to bez wątpienia nie będzie miodzio:), maagsia a próbowałaś podawać małej delikol?? słyszałam ze jest rewelacyjny a i moja siostra teraz małej dawała i obyło się bez bóli, mała kupki ładnie robiła bąki puszczała:) spróbuj

reklama
Do góry