reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Ech dziewczyny mnie też troche przeraża moje ciało w obecnej postaci :wściekła/y: ale pocieszam się, że najwyżej jeszcze 3 tygodnie i KONIEC! (3 tyg. max, bo będzie wtedy 42 tydzień i jesli do tego czasu nie urodzę, to pewnie sami będą chcieli wyciągać ze mnie dziecko :-D ). Ja na szczęście obyłam się (narazie!) bez cellulitu i rozstępów, ale moje nogi wyglądają lekko jak galareta - jak napisała Confi - tylko się poruszę, a one razem ze mną ... :no:

No i przeraża mnie też skóra na brzuchu! Mam nadzieję, że szybko się spowrotem sciągnie po porodzie ... :confused2:

Slonkoonline jakiej odwagi?? :szok: Okropnie boję się jechać na te kolkwium! Bardziej boję się samego wyjazdu niż egzaminu. Ale co na to poradzę ... jak nie będę w stanie jechać, pojadę na drugi termin ... eh sama już nie wiem co robić :eek:

ANIA77- ojejku super.... gratulacje... szybkiego powrotu do domku...:-):-):-) duzo zdrowka dla was kobitki!!!!

No a wy kochane mamuski tak od samego rana sie zozszalaly z tym pisaniem ze szokkkkkkk.......
Nadrabialam jak szalona te 8 stron....

U mnie noc w miare przespana mala moze tak nie szalala... no ale synek dal mi dzis popalic co chwile sie dar... jak szalony... bo cos mu sie snilo i ja latalam z sypialni do sypialni:wściekła/y:... przy okazji przywalilam kolanem w lozko... kuzwa jak bolalo:angry:... ale nie mialam juz sily sie zloscic... teraz jezdzi na rowerze przed domem a ja mam chwilke aby do was poklikac...:tak:

Aga_k_m, Confi a tak orientacyjnie możecie mi powiedzieć ile taki masaż kosztuje ;-) ? i ile razy w tyg trzeba na to chodzić?

barmanko, malgoss - ja placiłam za karnet (8 wejść) 100 zł. Ale np. 1 wizyta "normalnie" kosztowała 20 zł (więc karnecik jak najbardziej sie opłacał). Ja osobiście chodziłam 2 razy w tygodniu. Na początku strasznie boli.. i w ogóle.. Ale później (teraz) strasznie tęsknię za nim :tak::-D
wklejam parę linków, aby pokazać Wam na czym to polega:
Body roller - Gościniec SunVita
Salon Modelowania Sylwetki. Fitness Szczecin - Fitnes Szczecin. Fitnesinaczej.
ale ten chyba najbardziej Wam się "przyda" :-D Rolletic Polska - Strona główna

ja dodatkowo zakupiłam sobie książeczki z dietą na 15 tygodni (dostępne w salonach rolletica) - ale nam po porodzie ta dieta i tak będzie zbyteczna :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry