reklama

Mamy majowe 2009

reklama
ja placiłam za karnet (8 wejść) 100 zł. Ale np. 1 wizyta "normalnie" kosztowała 20 zł (więc karnecik jak najbardziej sie opłacał). Ja osobiście chodziłam 2 razy w tygodniu.

kurcze to wcale nie tak dużo :no: spodziewałam się o wieeeeleee większej ceny ;-)
kurcze ciekawe czy tutaj znajdę coś takiego :eek:
bo ten masaż jest rozumiem że jest dostępny w salonie masażu tak? czy u kosmetyczki?
sorki ze te pytanka, ale ja nigdy na coś takiego nie chodziłam :zawstydzona/y:
przed ślubem tylko kilka sesji z algami na całe ciało sobie zafundowałam :-) ale masażu nigdy nie miałam...

a proszę bardzo kaatharina :)) no ale z tego co pisałaś, to dla Ciebie byłoby to jedynie czystą przyjemnością (nie masz jakiś wskazań ku ulepszaniu się) , a dla nas te salony to nadzieja, hihi:-D

barmanko - no nie dużo to kosztowało - a naprawdę efekty były bardzo widoczne. Wiesz w każdym mieście pewnie te urządzenia są w róznych miejscach ulokowane.. Wydaje mi się, że najszybciej znajdzie sie je w salonach SPA lub w salonach fitness. Spróbuj wejść na tego 3 linka, może znajdziesz tam jakiś salon np. w Irlandii.

Aga_k_m trochę się pogubiłam :-( :zawstydzona/y:
ten masaż limfatyczny wykonuje go sobie sama na tym urządzeniu?
czy też to jest jakby rozgrzewka, a potem ten właściwy masaż robi mi masażystka?

kaatharina - a zachęcam z całego serducha!!! :-D

tylko może jeszcze napiszę Wam, że są pewne uwarunkowania zdrowotne do stosowania tego masażu (odradza się je np. osobom, które mają skoki ciśnienia, problemy z naczynkami - masaż może dodatkowo poddrażnić naczynka, które zaczną szybciej pękać, bądź "pajączki" zaczną się szybciutko mnożyć, itp.)

ale mówie Wam - wszelkie boczki znikają, nóżki jak marzenie i to samopoczucie:-D:-) achhh...

barmanko - to jest taki przyrząd (na fotkach zobaczysz taki walec). To on robi całą "robotę" - masażystka jedynie powie Ci i przypilnuje aby masować się we właściwym kierunku.. Praktycznie samoobsługa :-D

ale istnieją też masaże (bądź zabiegi przygotowujące do rollek) prowadzone przez masażystów, ..jednak z rollek jestem w zupełności usatysfakcjonowana :))

reklama
paula - na tych rollkach w ciągu godziny wykunujesz różne ćwiczenia (np. zaczynasz od masażu stóp - 2-4 minuty, później górne łydki - 4 min, pośladki - 4 minuty... górna partia brzucha, dolna partia brzucha - po 5 minut.. na końcu masujesz ręce). Poza tym ja chodziłam z koleżanką, więc przy masażu poplotkowałyśmy sobie, i czas naprawdę milutko leciał :))

kurcze, czuję się jakbym była jakąś "akwizytorką", hehe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry